Power Mins - CaliVita

Go to content

Power Mins

Mineralet
100 tableta

Kompleks mineralesh
në magazinë
Për funksionimin e duhur të proceseve tona të jetës, vetëm vitaminat nuk janë të mjaftueshme - ne gjithashtu kemi nevojë për minerale që trupi ynë nuk mund t'i prodhojë vetë. Prandaj, ne duhet t'u ofrojmë atyre dietë ose suplemente. Produkti Power Mins përmban përmasat e duhura të mineraleve me cilësi të lartë për të cilat trupi ynë ka nevojë.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Kompleks mineralesh

Kompleks mineralesh

Nuk ka ndonjë proces në organizmin tonë që mund të zhvillohet pa praninë e disa mineraleve. Power Mins përmban dhjetë mineralet më të domosdoshme të cilat janë të nevojshme për funksionimin ditor për të gjitha qelizat tona.

Kujt i rekomandohet?
- sportistëve dhe personave që merren me punë të rënda fizike, për shkak të djersitjes së madhe;
- atyre që kanë nevojë për shtesë të së paku dy lloje mineralesh;
- personave që aplikojnë vitaminat në mënyrë që të rregullohen efektet e dobishme të vitaminave;
- atyre që dëshirojnë të rigjenerohen pas sëmundjes.

A e dini se?
A e keni ditur se 2.5 litra ujë që i humbim secilën ditë e reduktojnë edhe furnizimin me minerale? Prandaj, përveç ujit, është me rëndësi që të zëvendësohen mineralet.
100 tableta

Dozimi:
2-4 tableta në ditë.

Përbërësit
250mg Kalcium
150mg Magnez
7.5mg Zink
4mg Mangan
4mg Hekur
0.5mg Bakër
125mcg Molibden
50mcg Jod
50mcg Krom
20mcg Selen

Përveç rolit tashmë të njohur edhe të pasura me vitamina, i përshtatshëm furnizimi mineral i trupit tonë është e rëndësishme si. Fuqia Mins është një formulë të veçantë i bërë nga mineralet veçanta. Përbërësit e saj të kontribuojë në furnizimin e duhur të mineraleve të trupit tonë.

Gjurmë minerale janë kritike për funksione të shumta metabolike dhe, si të tilla, janë absolutisht thelbësor për shëndet të mirë. Disa komponimet nevojat tona metabolizmit mund të sintetizohet në trup, por mineralet nuk janë ndër këto. Të gjitha mineralet trupat tona kanë nevojë dhe përdorimi duhet të vijë nga dietën tonë. Fuqia Mins është një kompleks të veçantë të gjitha mineralet më të rëndësishme në raportet e formuluara me kujdes për të siguruar mbështetje optimale ushqyese për shëndet të mirë.

Kalciumi është i rëndësishëm për të ruajtur strukturën e shëndoshë të eshtrave dhe të dhëmbëve, dhe luan një rol në procesin e koagulimit të gjakut. Funksionimi efektiv i sistemit nervor kërkon ofmagnesium prani. Magnezi gjithashtu mbështet sintezën e proteinave dhe ndarje normale qelizore. Kaliumi ndihmon të mbështesë presion normal të gjakut, dhe luan një rol në homeostasis duke promovuar ekuilibrin osmozik mes intraqelizore dhe lëngjeve jashtëqelizore trupore. Zink është i domosdoshëm për funksionimin e duhur të imunitetit, ndihmon tretjen e ushqimit dhe sistemeve riprodhuese. Mangani ndihmon të mbështesë sistemin e mbrojtjes së trupit kundër radikalëve të lirë, dhe është një element i domosdoshëm në proteina, karbohidrate dhe metabolizmin yndyrë.

Hekuri luan një rol jetik në sistemin e transportit të oksigjenit të gjakut, dhe mbështet rritjen e duhur të qelizave dhe diferencimin. Metabolizmi Hekuri është mbështetur nga bakri, i cili gjithashtu ndihmon proceset e prodhimit të energjisë të trupit duke marrë pjesë në kolesterolit dhe sheqerit metabolizmin. Bakri gjithashtu mbështet funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor qendror. Jodi është i domosdoshëm për prodhimin e gjëndër tiroide hormones.Selenium është një antioksidant i rëndësishëm, dhe ndihmon të mbështetur sistemin imunitar. Kromi merr pjesë në metabolizmin e karbohidrateve e duhur. Molibden është i rëndësishëm për formimin e disa enzimeve, dhe gjithashtu luan një rol në shfrytëzimin e hekurit.

KUJDES!
Konsultohuni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është menduar vetëm për të rriturit.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Power Mins - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Power Mins
Back to content