Triple-Potency Lecithin - CaliVita

Go to content

Triple-Potency Lecithin

Produktet e barishte
100 kapsula të buta

Lecitina nga soja
në magazinë
soja
Lecithinë e koncentruar e sojës

Konsumimi i rregullt i lecithinës rekomandohet për njerëzit që ushtrojnë ose punojnë shumë, sepse ajo mbështet qarkullimin e gjakut dhe funksionin e duhur të kyçeve.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

lecithin më të fortë soje

Lecitina nga soja

Lecitina nga soja ndihmon në ruajtjen e shëndoshë qarkullimit të gjakut dhe të niveleve të yndyrës në gjak, kurse në anën tjetër mbron mëlçinë dhe mbështet funksionimin e saj. Lecitina ka një rëndësi të jashtëzakonshme në mbështetjen e freskisë mentale, përqendrimit dhe proceseve studiuese apo ballafaqimit me tatëpjetën mentale; por konsiderohet edhe si lipotropik (substancë që shkatërron yndyrat). Për një efekt të trefishtë, zgjidhni produktin Triple-Potency Lecithin!

Kujt i rekomandohet?
- për ta mbështetur reduktimin e niveleve të kolesterolit;
- atyre që vuajnë nga problemet artrite;
- të moshuarve për ta ruajtur freskinë e tyre mendore;
- sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, në mënyrë që të mbështetet qarkullimi i gjakut dhe nyjat.

A e dini se?
A e keni ditur se lecitina mund të gjendet në membranat e gjitha qelizave tona?
100 kapsula të buta

Dozimi:
1-2 kapsula në ditë.

Përbërësit
1200mg Kompleks Soybean Phosphatide (Phosphatidylcholine minimum 420 mg)

Lecithin kontribuon në funksionimin e duhur të proceseve tona jetike dhe ajo promovon shëndetin tonë. Ajo është një substancë natyrore që mund të gjenden në trupin tonë. Ndër të tjera, ajo është një komponent i membranës qelizore dhe proteinat. Ajo luan një rol në funksionimin e sistemit nervor dhe mbështet mbajtjen e një niveli të kolesterolit normal.

Studimet kanë treguar se nivelet serum i lartë i aminoacideve homocysteine ​​derivativ që duket të jetë një faktor i madh rreziku për sëmundje kardiovaskulare. Studimet kanë treguar se vitamina të caktuara të tilla si B6, B12, dhe acid folik mbështetje të ndihmojë një reduktim në nivelet homocysteine ​​serum. Choline kryen një rol të rëndësishëm mbështetës në një veprim të tillë nga ana e transferimit grupe metil hidrokarbure me vitamina, e cila është e nevojshme në mënyrë që ato të funksionojnë.

Për shkak të përmbajtjes së tij choline lartë, lecithin mund të ofrojë mbështetje të shkëlqyer ushqyese për një sistem të shëndetshëm kardiovaskular.

Përveç rolit të saj mbështetës në metabolizmin yndyrë dhe funksionin kardiovaskulare, choline është një shenjë paralajmëruese për të acetilkolinës hormoneve neurotransmitting. Hulumtimet sugjerojnë se njohje, inteligjenca, kujtesës dhe humor rregullohen pjesërisht me metabolizmin acetilkolinės në tru.

CaliVita® Super Soya Lecithin, dhe Triple Potency Lecithin janë nxjerrë nga cilësi më të lartë soje jo-OMGJ.

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Triple-Potency Lecithin - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Triple-Potency Lecithin
Back to content