VirAgo - CaliVita

Go to content

VirAgo

Mbështetje për imunitetin
90 tableta

Kompleks nxitës imuniteti
në magazinë
ndaloni viruset
Stop viruses

The product contains an extract of selected medicinal plants that strengthen the immune system and have antibacterial and antiviral properties.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Pau dArco, Echinacea dhe thundra e maces - kundër viruseve

Kompleks nxitës imuniteti

VirAgo është një preparat kompleks, me gjitha përbërësit që mbështetin funksionimin e shëndoshë të sistemit imun. I fituar nga ekstrakti i fletëve të ullirit, oleuropeini është një element me efekte antimikrobesh, antiinflamatore dhe antioksiduese, e cila në mënyrë të shkëlqyeshme plotësohet nga lysina, një aminoacid që ndalon shumëzimin e viruseve. Echinacea është një barishte mjaft e njohur, e cila një kohë të gjatë është shfrytëzuar nga njerëzit për t’i luftuar patogjenet. Thundra e maces me zink është dëshmuar si efikase në ngritjen e funksionimit të sistemit imun.

Kujt i rekomandohet?
- personave të cilët shpesh i ekspozohen situatave ku sistemi i tyre imun ka nevojë për ndihmë;
- atyre që kërkojnë një mbrojtje imune më komplekse;
- për ta përgatitur sistemin imun si shërim për muajt e vjeshtës.

A e dini se?
A e keni ditur se Pau d’Arc, një barishte mjaft e popullarizuar në Amerikën Jugore, për shekuj me radhë është shfrytëzuar nga mjekësia popullore për ta plotësuar trajtimin e infeksioneve të caktuara, astmës, diabetit, dhe disa lloje të kancerit?
90 tableta

Dozimi:
3×1 tableta në ditë.

Përbërësit
80mg Ekstrakt nga fleta e ullirit (std. 15% oleuropein)
80mg L-Lysine
60mg Ekst. nga lëvorja e thundrës së maces (std. 4% oxindole alkaloide)
30mg Ekstrakt nga Pau d`Arco 4:1 (std. 3% alkaloide)
25mg Ekstrakt nga rrënja e Echinaceas (std. 3.5% echinacosides)
10mg Zink

VirAgo, për shkak të përbërjes së tij, në mënyrë efektive mbështet funksionimin e shëndoshë të sistemit tonë imunitar. Ne e rekomandojmë atë për ata që dëshirojnë të kenë një mbrojtje më të ndërlikuar, ose shpesh përballen me situata në të cilat trupi ynë ka nevojë për ndihmë.

Trupi ka një tendencë të natyrshme për të luftuar ndikimet përçarës dhe të sjellë metabolizmin përsëri në një gjendje të shëndetshme të bilancit. Kjo normal shtetëror, i shëndetshëm i funksionimit quhet homeostaza. Një nga mjetet më të rëndësishme trupi përdor për të lehtësuar dhe për të siguruar homeostasis është sistemi imun. Sistemi imunitar ka për detyrë të merret me ndikimet më të forta shkatërruese në homeostasis. Një sistem i fortë imunitar Prandaj është me rëndësi jetike për shëndetin e fuqishme. CaliVita Virago përmban natyrore, përbërës bimor që kanë për qëllim për të ndihmuar të siguruar mbështetje ushqyese për një sistem të fortë imunitar.

Shënimet tregojnë se ulliri lë pemë janë përdorur për qëllime të kujdesit shëndetësor për mijëra vjet. Përveç nga të qenit i pasur me antioksidantë, dhe duke ndihmuar për të ulur lipoproteins densitet të ulët (LDL apo kolesterol "i keq") në gjak, disa studime kanë treguar se gjethe ulliri mund të pengojnë patogjene nga përsëritur. Lysine amino acid ndihmon të mbështetur prodhimin e trupit e antitrupave. Echinacea, një anëtar i familjes Aster, përmban disa polyphenols që mendohet për të ndihmuar mbështetjen e sistemit imunitar në warding off infeksionet. Studimet kanë qenë të inkurajuar mjaft që echinacea është një përbërës i zakonshëm në shumë mjete të ftohta. Studimet kanë treguar prova se alkaloide, taninet dhe phytochemicals në thua mace, një hardhi amerikan Jugut, të ndihmojë të mbështesë prodhimin dhe aktivitetin e qelizave limfatike, dhe funksionimin e përgjithshëm optimal të sistemit imunitar. Ajo mund gjithashtu kanë shfaqur disa antibiotik, anti-inflamator, dhe pronat antioxidant. Leh e Amerikës së Jugut pemë Pau D'Arco përmban mbi 20 komponimet aktive, dhe disa teste kanë treguar se disa prej këtyre komponimeve mund të ketë antibiotik, dhe efektet antifungal. Zink siguron mbështetje ushqyese për funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar, dhe merr pjesë në ndarjen e qelizave normale.

KUJDES!
Konsultohuni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose pleqsh.
Ky produkt nuk ka për qëllim të trajtojë, të parandalojë ose të ndikojnë ndonjë infeksione, sëmundje apo gjendje mjekësore. Nëse keni ndonjë lloj problemi shëndetësor, të konsultohet me një mjek i kualifikuar mjekësor.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

VirAgo - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
VirAgo
Back to content