Curcuma Pro - CaliVita

Go to content

Curcuma Pro

Produktet e barishte
60 tableta

Kurkuma kundër inflamacioneve të artritit
në magazinë
kurkumaTeknologji e veçantë, absorbim më efikas

Produkti Curcuma Pro kontribuon në ruajtjen e fleksibilitetit dhe funksioneve normale të nyjave përmes kurkumës së famshme, formulës MicroActive® dhe ekstraktit BioPerine® nga biberi, duke nxitur absorbimin dhe shfrytëzimin efikas nga organizmi.
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë
Calivita Curcuma Pro

kurkuma

Kurkuma kundër inflamacioneve të artritit

Kurkumina, një elementet përbërës i kurkumës, është njëra ndër substancat më të fuqishme me efekt antioksidues. Ndryshe nga steroidet, kurkumina nuk e dëmton zemrën dhe mëlçinë, prandaj përdorimi i saj në trajtimin e inflamacioneve të artritit është mjaft i popullarizuar.

Teknologji e veçantë, absorbim më efikas
Produkti Curcuma Pro kontribuon në ruajtjen e fleksibilitetit dhe funksioneve normale të nyjave përmes kurkumës së famshme, formulës MicroActive® dhe ekstraktit BioPerine® nga biberi, duke nxitur absorbimin dhe shfrytëzimin efikas nga organizmi.

Duke e copëtuar kurkumën në pjesë të madhësisë mikro, ne mund të ndikojmë që sasi më të mëdha të absorbohen nga kapilaret tona, në këtë mënyrë sasi më të mëdha aktive të futen në organizëm. Ekstrakti nga biberi BioPerine® mund ta shtojë shfrytëzimin e kurkumës deri në njëzet herë, duke qëndruar aktiv një kohë të gjatë në organizëm.

KUJT I REKOMANDOHET?
Jo vetëm kur kemi probleme
Produkti Curcuma Pro nuk rekomandohet vetëm kur vjen deri tek lëndimi dhe nevoja për ta plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave apo artritit, por edhe kur nyjat tuaja janë jashtëzakonisht të ngarkuara. Prandaj, përdorimi i këtij produkti mund të rekomandohet edhe për persona që rregullisht merren me aktivitete sportive, me punë të rënda fizike apo personave që ballafaqohen me obezitetin.
60 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë

PËRBËRËSIT
200 mg Ekstrakt kurkuma (95% kurkuminoide , 20:1)
200 mg Ekstrakt kurkuma (4:1)
25 mg MicroActive® Curcumin (25% kurkuminoide , 1:4)
5 mg BioPerine® (50:1)
1.5 mg Trigliceride me zinxhir të mesëm

Përbërësi kryesor i produktit të Curcuma Pro është shafran i Indisë, i cili është i njohur për veprimin e tij anti-inflamator, i plotësuar me ekstrakt të piper dhe Bioperine® curcumin në një formë unike MicroActive®, duke siguruar një bioavailability më të mirë. Produkti kontribuon në fleksibilitetin dhe funksionimin normal të nyjeve.

Kush dhe çka janë tabletat Pro Curcuma?
 • Si një ndihmë në trajtimin e artritit.
 • Si një ndihmë në trajtimin e dëmtimit të përbashkët.
 • Atletët dhe të gjithë ata që punojnë rregullisht.
 • Njerëzit që kanë tendosur nyjet (p.sh. për shkak të punës së vështirë fizike ose trashje).
 • Të gjithë ata që duan të japin mbështetje dhe mbrojtje për nyjet.

A E njihni?
A e dini se shafran i Indisë është zhytur fort në trup? Produkti i CurcumaPro me formulën MicroActive® është edhe 10 herë më e shpejtë absorbuar dhe më efektive se ekstraktet standarde të shafranit. Nuk është e gjitha njësoj si forma që përdorni!
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë

  Curcuma Pro - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët
  Curcuma Pro
  Back to content