OrganiCare Fresh Lemon Herbal Toothpaste - CaliVita

Go to content

OrganiCare Fresh Lemon Herbal Toothpaste

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
75 ml

Pastë e dhëmbëve organicare aloe
në magazinë
duke larë dhëmbët
Mishrat e shëndetshme,
një buzëqeshje verbuese

Pasta organike e dhëmbëve do të kujdeset për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Pasta gjithashtu plotëson kërkesat për pastat homeopatike.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
OrganiCare Toothpaste

pastë dhëmbësh bimore organike

PASTAT PËR DHËMBË Pastat tona organike për dhëmbë nuk përmbajnë fluor, nikel dhementoll, prandaj mund të përdoren edhe nga pacientët me trajtim homeopatik. Pastat e dhëmbëve i ofrojmë në variacionin aloe vera organike dhe argjila e bardhë për kujdes ditor të gojës për gjithë familjen PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE ALOE (75 ml) - përmban aloe vera, mëllagë dhe eukalipt; ofron efekte freskuese dhe anti-inflamatore, pastron dhëmbët në mënyrë të butë dhe i qetësongingivat e inflamuara.
75 ml


arrow
OrganiCare Toothpaste - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
OrganiCare Fresh Lemon Herbal Toothpaste
Back to content