Meal Time - CaliVita

Go to content

Meal Time

Meal Time
100 tableta përtypëse

Dozimi:
2x1 tabletë me ushqim.

Përbërësit
250mg Enzim Papaja
Në mbështetje të sistemit digjestiv

Meal Time është një tabletë e shijshme përtypëse për ta ndihmuar tretjen. Përbërës kryesor i saj është papaina, një element natyral mjaft i ngjashëm me enzimat të cilat i dekompozojnë proteinat. Qëllimi i tabletës është që t’i ndajë proteinat në ushqim dhe në këtë mënyrë t’i ndihmoj organizmit në tretjen e proteinave, duke rritur efikasitetin e absorbimit.

Kujt i rekomandohet?
-atyre që konsumojnë sasi të mëdha të mishit, produkteve të qumështit, dhe fasuleve – për një tretje të lehtë.

A e dini se?
A e keni ditur se papaja shfrytëzohet me të madhe në industrinë e përpunimit të mishit sepse efekti i saj kryesor është para-tretja e mishit dhe largimi i fibrave?
Përmbledhje:
Meal Time është një tabletë e madhe provë chewable për të mbështetur funksionet e shëndetshme ndihmon tretjen e ushqimit. Në ditët e sotme, zgjidhjet natyrore janë duke u bërë i përhapur në trajtimin e problemeve të tretjes. Agjent kryesor aktiv i vakt Koha është enzimë papaja (papain), një kompleks natyror mjaft i ngjashëm me enzime proteinike shpërbëheshin. Kjo bimë përmban edhe karbohidrate decomposing komponimet e tjera të enzimë-si si.

Transformimi i ushqyesve (proteina, karbohidratet, yndyrna) në forma të useable nga metabolizmit është punë e sistemit tonë të tretjes. Tretje të pahijshme ose të paplota mund të thotë se sistemi ynë i tretjes nuk është i nxjerrjes sasinë optimale të ushqyesve useable nga ushqimi që hani. Për më tepër, tretje jo i plotë mund të shkaktojë dekompozuar pjesërisht ushqim të mbetet në traktin e tretjes më të gjatë se është i shëndetshëm. Ka shumë faktorë që mund të çojnë në tretje të pahijshme duke përfshirë plakjes, sëmundje, ilaçe, stresi, ndryshimi në modelet zakon, apo dietë të varfër.

Një nga mjetet kryesore të sistemit të tretjes përdor për të thyer ushqim është enzima. Enzimat janë, proteina katalitik aktive se ose iniciojnë, ose të përshpejtuar procesin e zbërthimin e ushqimit në komponentë useable. Ka lloje të ndryshme të enzimeve në trupin e njeriut, dhe secili e specializuar në një funksion të caktuar. Për shembull, pepsinë enzimë është kryesisht përgjegjës për pushim poshtë e proteinave në aminoacide në trupin e njeriut. Si tretje është i rregulluar nga enzimat, futje e enzimeve natyrore mund të ndihmoni duke mbështetur tretje të shëndetshme dhe më efikase.

Enzimat mund të gjenden në botën e bimëve. Për shembull, papaja fruta tropikale është e pasur me një enzimë të quajtur papain, e cila është shumë e ngjashme me proteina digesting pepsinë enzimë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content