Burn One - CaliVita

Go to content

Burn One

Mbështetje për humbjen e peshës
300 g

Pluhur për ta mbështetur një metabolizëm të fuqishëm
në magazinë
ushtrime fizike
Produkt pluhur me shije limoni që pasuron dietën me përbërës aktivë që përshpejtojnë metabolizmin, konsumin e energjisë dhe humbjen e kalorive dhe rrisin efikasitetin fizik dhe mendor të trupit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

formulë për të stimuluar metabolizmin

Pluhur për pije, me aromë limoni, pa sheqer, me capsaicin, L-carnitine, kafeinë, çaj të gjelbër, krom dhe me elemente tjera që mbështesin proceset energji prodhuese dhe një metabolizëm më efikas.

KUJT I REKOMANDOHET?
Kujt i rekomandohet?
  • Për ata që mbajnë dietë, që zëvendësimi i ushqimit të plotësohet me dietën për humbje në peshë;
  • Për ata që dëshirojnë që t’i përshpejtojnë dhe nxitin proceset metabolike në organizëm;
  • para ushtrimeve fizike për të siguruar energji shtesë
  • Për ata që dëshirojnë ta ndryshojnë mënyrën e jetës,në mënyrë më të lehtë dhe më efikase.

Burn One – Faktet ushqyese
Porcioni: 2 lugë të mëdha (10 g) Porcioni për kuti: rreth 30
Përmbajtja                              PER 100 g                                    PER PORCION
Energji                               554 kJ / 133 kcal                               55 kJ / 13 kcal
Yndyrë                                        0 g                                                   0 g
prej të cilave:
• Të ngopura                               0 g                                                   0 g
Karbohidrate                              52 g                                                5,2 g
prej të cilave:
• Sheqerna                                 0 g                                                    0 g
• Polyols                                    52 g                                                5,2 g
Proteina                                      2 g                                                 0,2 g
Kripë                                      0,01 g                                             0,001 g
Faktet plotësuese
Përmbajtja                              PER 100 g                                 PER PORCION
Zink                                              160 mg                                        16 mg
Guarana                                     1 000 mg                                       100 mg
Ekst. fare (Paullinia cupana) (4:1; std. 22% Kafeinë)
kafeinë                                         220 mg                                         22 mg
Xhensen siberian                         2 000 mg                                       200 mg
(Eleutherococcus senticosus)
Pluhur rrënje (4:1; std. 1% eleutherosides)
eleutherosides                                20 mg                                          2 mg
Kafe e gjelbër                            5 000 mg                                       500 mg
Ekst. kokrre kafeje (Coffea robusta L.)
(12:1; std. 50% acid chlorogjenik, 2% kafeine)
acid chlorogenik                         2 500 mg                                       250 mg
kafeinë                                        100 mg                                         10 mg
Jonxhe                                      1 000 mg                                       100 mg
Ekst. gjethe (Medicago sativa) 5:1
Arrë kola                                   1 000 mg                                       100 mg
Ekst. fare (Cola nitida)
(4:1; std. 10% kafeinë, 10% theobromine)
kafeinë                                       100 mg                                         10 mg
theobromine                                100 mg                                        10 mg
Piper djegës                                200 mg                                        20 mg
Ekst. frutash (Capsicum annuum L.)
(4:1; std. 2% capsaicin)
capsaicin                                        4 mg                                        0,4 mg
Çaj i gjelbër                             1 000 mg                                       100 mg
Ekst. gjethe (Camellia sinensis)
(30:1. std. 80% polifenole, 10% kafeinë)
polifenole në total                       800 mg                                         80 mg
kafeinë                                      100 mg                                         10 mg
Caffeine anhydrous                     800 mg                                         80 mg
L-tyrosine                                   200 mg                                         20 mg
L-carnitine L-tartrate               10 000 mg                                     1 000 mg
L-carnitine                               6 800 mg                                        680 mg
Chitosan                                  1 000 mg                                       100 mg
Krom (III) picolinate                    200 mg                                         20 mg
Krom                                           83 µg                                           8,3 µg
Biotin                                           25 µg                                           2,5 µg
Xylitol                                   51 670 mg                                       5 167 mg

Përbërësit: Xylitol, erëzues, L-carnitine, L-tartrate, Acid (acid citrik), ekstrakt nga kokrra e kafesë së gjelbër (Coffea robusta L.) (12:1; std. 50% acid klorogjenik, 2% kafeinë), agjent për mbrojtje të tërësisë së materies (silicon dyoksid), L-tyrosine, Xhensen siberian (Eleutherococcus senticosus) pluhur rrënje (4:1; std. 1% eleutherosude), ëmbëltues (Sucralose), ekstrakt nga fleta e çajit të gjelbër (Camellia sinensis) (30:1; std. 80% polifenol, 10% kafeinë), Chitosan (nga karkaleci), Agjent për mbrojtje të tërësisë (kripë kalciumi e acidit orthoposphoric) Guarana (Paullinia cupana) ekstrakt farash (4:1; std. 22% kafeinë), Ekstrakt nga jonxha (Medicago sativa) 5:1, Ekstrakt nga fara e arrës Kola (Cola nitida) (4:1; std. 10% kafeinë, 10% theobromine), Caffeine anhydrous, Oksid zinku, Ekstrakt nga fruta e specit djegës (Capsicum annuum L.) (4:1; std. 2% capsaicin), Krom (III) picolinate, Biotin.
300 g
16x10 GR Carton

Dozimi:

Përbërësit:


strijela

Burn One - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Burn One
Back to content