Menopausal Formula - CaliVita

Go to content

Menopausal Formula

Për gra
135 kapsula

Formulë për menopauzë
në magazinë
35 përbërës aktivë për menopauzën

Në jetën e çdo gruaje vjen një moment që quhet “mosha e ndryshimit” ose me fjalë të tjera – menopauza. Zakonisht shfaqet midis moshës 40 dhe 55. dhe shoqërohet me shtypjen e aktivitetit hormonal të vezoreve. Mosbalancimi hormonal shkakton shumë simptoma negative. Menopausal Formula me siguri do t'u vijë në ndihmë grave në këtë periudhë të vështirë.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Zgjidhje natyrale në menopauzë

Formulë për menopauzë

Gjatë dhe pas menopauzës, trupi dhe metabolizmi i femrave ndryshon. Shtohet rreziku nga sëmundjet e evitueshme (të tilla si osteoporoza, sëmundjet kardiovaskulare). Në produktin Menopausal Formula, ne ofrojmë një përzierje të përbërësve të tillë të cilët në mënyrë natyrale zvogëlojnë simptomat e pakëndshme të menopauzës (ngacmueshmëria, valë nxehtësie, shtim në peshë) dhe pakësojnë rreziqet e larta që burojnë nga këto ndryshime.

Kujt i rekomandohet?
- femrave, të cilat kanë hyrë në moshë të ndryshimit, kurse menopauza po u shkakton simptoma të pakëndshme;
- atyre që dëshirojnë t’i parandalojnë sëmundjet me rrezik të lartë të cilat lidhen me menopauzën;

A e dini se?
A e keni ditur se plotësimi me hormone nuk rekomandohet për secilin person, kurse në anën tjetër një aplikim i tillë kërkon mbikëqyrjen e rregullt mjekësore?
135 kapsula

Dozimi:
3×3 kapsula në ditë.

Menopausal Formula
Përbërësit aktiv/kapsula:
Vitaminë A 450 mcg
Beta-Karotinë 13,5 mg
Vitaminë D3 6 mcg
Vitaminë E 120 mg
Vitaminë B1 7,5mg
Vitaminë B2 7,5 mg
Niacinamid 22,5mg
Acid Pantotenik 15 mg
Vitaminë B6 7,5 mg
Biotinë 90 mcg
Acid folik 120 mcg
PABA 7,5 mg
Vitaminë B12 15 mg
Vitaminë C 300 mg
Kolinë 7,5 mg
Inozitol 7,5 mg
Kalcium 300 mg
Magnezium 150 mg
Kalium 30 mg
Zink 9 mg
Bakër 600 mcg
Hekur 1 mg
Mangan 1,5 mg
Jod 45 mcg
Selen 30 mcg
Krom 60 mcg
Molibden 45 mcg
Bor 900 mcg
Equisetum Arvense 1,950 mg
Angelika Sinensis 22,5 mg
Zhenshen Siberian 30 mg
Ekstrakt i rrënjës së ëmbël 30 mg
Rrënja e kohoshit të zi 30 mg
Cnisus Benedictus 30 mg
Brachypodium Ramosum 30 mg
Kompleks i biofllavonoideve 3,0 mg

Herët ose vonë në jetën e çdo gruaje, "ndryshim" apo grupe menopauzë në. Kjo zakonisht ndodh në mes të moshës 40 dhe 55, shenjë e tij kryesore duke qenë menstruacioneve gradual ndërprerje. Për fat të keq, efektet shoqëruese anësore të menopauzës nuk janë gjithmonë të këndshme. Menopausal Formula mund të jetë një ndihmë e madhe.

Përdorimi i bimëve, vitamina dhe minerale, së bashku me një mënyrë jetese të shëndetshme dhe dietë të mirë-ekuilibruar, mund të jenë të dobishme në zbutjen e efekteve të pakëndshme të menopauzës. Si dhe duke pasur efekte diuretik, horsetail Fusha është e pasur me silicë e cila ndihmon densitetit mbështetje kockave dhe formimin e kolagjenit. Xhensen siberian është një adaptogen që është menduar për të stimuluar qëndrueshmëri mendore dhe fizike, dhe të ndihmuar mbështetjen e sistemit imunitar. Jamball ka treguar për të mbështetur një traktin gastrointestinal të shëndetshme, dhe për të ndihmuar në lehtësimin dhimbje barku, dhe kollitet. Cohosh zi është përdorur për të ndihmuar në zbutjen e flashes nxehtë dhe djersitje natën. Chasteberry përmban flavanoids dhe vajra esenciale që mund të ndihmojnë të mbështesin nivele të shëndetshme të hormoneve. Përveç bimëve, vitamina dhe minerale mund të jenë të dobishme në sigurimin e mbështetjes ushqyese për metabolizëm gjatë kohës së ndryshimit. Vitaminat të kompleksit B janë të dobishme për të ndihmuar trupin të përballuar stresin. Vitaminat A dhe C janë antioksidantë të shkëlqyera. Plotësimin me kalcium dhe vitaminë D është e dobishme për të ndihmuar strukturën e mbështetjes kockave si një rënie në estrogjenit mund të ndikojë negativisht në metabolizmin e eshtrave dhe dendësia për afat të gjatë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Mos e përdorni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose pleqsh.
Nëse keni ndonjë lloj të gjendjes shëndetësore, ose janë duke marrë ilaçe, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të përdorni këtë produkt.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Menopausal Formula - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Menopausal Formula
Back to content