Melatonin - CaliVita

Go to content

Melatonin

Produkte të tjera CaliVita
60 tableta

Mbështetje për gjumë natyral
në magazinë
Calivita Melatonin për gjumë natyral
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Melatonin për gjumë të mirë

Mbështetje për gjumë natyral

Ndonëse trupi ynë e prodhon melatoninën, jeta me ngarkesa, udhëtimet e shumta, ndryshimi i zonës kohore, puna gjatë natës, orari i paparashikueshëm i punës, mosha, apo edhe sëmundjet, mund të ndikojnë në prodhimin e pamjaftueshëm të melatoninës. Tabletat tona melatonin mund të ju ndihmojnë për të pasur një gjumë pushues dhe për të kontribuuar në rivendosjen e ritmit tuaj biologjik. Përveç kësaj, melatonini mund të jetë i dobishëm nëse tentoni ta braktisni duhanin*, gjithashtu mund ta rrit efikasitetin e tretmanëve të caktuara kundër kancerit, duke zvogëluar efektet e saja anësore, si dhe ndalon procesin e plakjes së lëkurës.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që ballafaqohen me probleme me gjumë;
- në raste të udhëtimeve të gjata përtej disa zonave kohore;
- nëse prodhimi i melatoninës është zvogëluar për shkak të sëmundjeve;
- si një shtesë në tretmanët kundër plakjes.

A e dini se?
A e keni ditur se nëse i merrni 0.3mg melatonin në mënyrë orale, mund të vij deri tek zvogëlimi i dëshirës suaj për cigare madje gjer në 10 orë?

Vërejtje!
Vërejtje! Nëse vuani nga ndonjë sëmundje e sistemit nervor, depresioni apo ndonjë sëmundje tjetër psikike, ju lutem konsultoni mjekun tuaj para aplikimit të produktit. Mos tejkalo dozën e rekomanduar ditore! Pasi që melatonini ndikon në përqendrim, ju duhet të shmangeni nga drejtimi i automjeteve. Melatonini të përdoret gjysmë ore para gjumit. Në raste të çrregullimeve serioze të gjumit apo dëmtimeve të njohura të sistemit nervor, kërko këshillën e mjekut para aplikimit të produktit!

Burimi
* Melatonin treatment attenuates symptoms of acute nicotine withdrawal in humans -Zhdanova IV, Piotrovskaya VR., Pharmacol Biochem Behavior 2000;67:131-5.

** Melatonin – MedlinePlus, A service of the U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health

*** Melatonin and human skin aging - Konrad Kleszczynski and Tobias W. Fischer; Dermato-Endocrinology 4:3, 245–252; July–December 2012
60 tableta

Dozimi:
1-2 tableta në ditë.

Përbërësit
3mg Melatonin


strijela

Melatonin - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Melatonin
Back to content