Cocoa Bean Extract+ - CaliVita

Go to content

Cocoa Bean Extract+

Antioksidantë
100 kapsula

Ekstrakt nga kakao
në magazinë
energji në kapsulë - Cocoa Bean Extract+
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

ekstrakt kakao dhe goji

Një pjesë e vogël e lumturisë
Secili mbushet me hare pas përdorimit të një cope çokollate. Në të kundërtën e besimit, ky nuk është rezultat i sheqerit që përmban çokollata, por është rezultat i elementeve përbërëse të kokrrës së kakaos.

Flavonoidet që gjenden në kokrrën e kakaos janë në gjendje që të ndikojnë në nivelet e serotoninës në tru, duke e përmirësuar disponimin. Kafeina e ul lodhjen dhe pagjumësinë duke vepruar si stimulues, kurse teobromina stimulon funksionet e sistemit nervor dhe përmirëson funksionet mentale, kurse flavonoidet tjera në kakao e rrisin ndjenjën e qetësisë dhe të përmbajtjes.

Pa tension
Kokrrat e kakaos janë të dobishme jo vetëm në rastet e depresionit por edhe gjatë periudhave me stres: duke iu falënderuar përmbajtjes optimale të magnezit, ato i qetësojnë nervat; përmbajtja e kaliumit normalizon shtypjen e gjakut, kurse efektet antikoagulante të tyre ndihmojnë në parandalimin e trombozës apo edhe të sulmit në zemër.

Cilësitë e mira të çokollatës të mbërthyera në një kapsulë
CaliVita tani ju sjell ekstraktin nga kokrrat e kakaos pa sheqer të shtuar apo yndyra, kështu që, ju mund t’i shijoni tani dobitë e çokollatës pa ndjesinë e fajësisë. Në produktin Cocoa Bean Extract+, ne kemi përforcuar efektet e dobishme të produktit përmes ekstraktit të frutave goji.

Kur dhe kujt i rekomandohet?
  • Në periudha të tendosjes dhe stresit, për ta ruajtur balancën;
  • Si një nxitës natyral në rastet e depresionit dhe të letargjisë;
  • Për ta ruajtur freskinë mendore dhe për ta përmirësuar memorien, në veçanti në moshë të shtyrë;
  • Për ta nxitur përqendrimin gjatë periudhave kur kërkohet punë mendore apo gjatë periudhës së provimeve.
A e keni ditur?
Për shkak të efektit stimulues dhe vasodilator të teobrominës dhe kafeinës në kokrrën e kakaos, ajo mund të përdoret edhe si përforcues i libidos.

BURIMI
Effect Of A Diet Rich InCocoaFlavonoidsOnExperimentalAcuteInflammation
Cocoapolyphenolsenhancepositivemoodstatesbutnotcognitive performance: a randomized, placebo-controlledtrial – Pase et al.,J Psychopharmacol. 2013 May;27(5):451-8.
Chocolate and thebrain: neurobiologicalimpact of cocoaflavanolsoncognition and behavior – Sokolov et al.,NeurosciBiobehavRev. 2013 Dec;37(10 Pt 2):2445-53.
Cocoaflavanols and brainperfusion – Fisher et al.,J CardiovascPharmacol. 2006;47 Suppl 2:S210-4.
Chocolate/cocoa and human health: a review - R. LatifNeth J Med. 2013 Mar;71(2):63-8.
100 kapsula

Dozimi:
2 kapsula në ditë

Përbërësit:
450 mg Ekstrat nga kakao
50 mg Ekstrakt nga frutat goji
Pacientët me refluks gastrit duhet ta konsultojnë mjekun e tyre para përdorimit të produktit!

strijela

Cocoa Bean Extract - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Cocoa Bean Extract+
Back to content