Chromium Max 500 - CaliVita

Go to content

Chromium Max 500

Mbështetje për humbjen e peshës
100 kapsula

Rregullues të oreksit
në magazinë
ëmbëlsirat
Chromium Max 500 përmban krom në një formë që përthithet lehtësisht nga trupi, mund të na ndihmojë në kohët e "krizës së urisë".
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

krom picolinate

Rregullues të oreksit

Kromi është një mikro-element i domosdoshëm të cilin organizmi i njeriut nuk është në gjendje që ta prodhoj, prandaj kromi duhet të sigurohet nga burimet e jashtme. Kromi merr pjesë në metabolizmin e karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, gjithashtu kontribuon në mirëmbajtjen e nivelit normal të sheqerit në gjak. Me efektin e fundit, mund ta parandaloj zhvillimin e “dëshirës” për ëmbëlsira, të nxitur nga luhatja e papritur e nivelit të sheqerit në gjak, dhe në këtë mënyrë e përmirëson efikasitetin e dietës për humbjen e peshës. Jo gjitha format e kromit absorbohen siç duhet. Absorbimi dhe shfrytëzimi i komponentëve të saja në formë të lidhjes organike, të tillë sikurse krom-picolinate, është i shkëlqyeshëm.

Kujt i rekomandohet?
- personave që vazhdimisht përjetojnë ndjenjën e të qenit të uritur, në veçanti për karbohidrate, duke bërë përpjekje të dështuara për humbjen e peshës;

si një shtesë për terapitë e aplikuara për ta arritur nivelin normal të sheqerit në gjak

Deficiencies
Simptomat e mungesës së hekurit përfshijnë: ndjenjë e shpeshtë dhe e pashuar e urisë, nivele të ulëta të energjisë pavarësisht ushqimeve të shpeshta.

A e dini se?
A e keni ditur se kortikosteroidet, të aplikuara si agjentë anti-inflamatorë, e ngritin harxhimin e kromit? Nëse i plotësoni nevojat me krom jo vetëm që do parandaloni mungesën, por do të ishte e dobishme edhe kundër diabetit. *

Burimi

*A-Z Guide to Drug-Herb-Vitamin Interactions
100 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë.

Përbërësit
60mcg Krom

Përmbledhje:
Në një dietë hollim, përpjekjet tona për të ngrënë të ndjekur një dietë të shëndetshme janë lënë në hije shpesh nga uria e papritur apo një dëshirë për të ngrënë ëmbëlsirat ose snacks. Kromi Max 500 përmban kromit organike të mbyllur në një formë të tillë që mund të përdoren në mënyrë efikase dhe mund të jetë një ndihmë e efektshme kundër dëshirat.

kitesurfingChromium është pjesë e një molekulë që ndihmon të aktivizuar receptorët qelizorë e insulinës, dhe kështu luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin e karbohidrateve. Të gjitha karbohidratet janë thyer poshtë nga ana e sistemit të tretjes në glukozë të thjeshtë të sheqerit, dhe insulina është hormon që lejon glukozës në gjak për të hyrë qelizat individuale që duhet të oksidohet për energjinë. Insulina gjithashtu ndihmon për të rregulluar ruajtjen e trupit yndyrë dhe carbs tepërta, dhe ndihmon në formimin e indeve të proteinave. Përderisa kromit ndihmon të rritur efektivitetin e insulinës, ai siguron mbështetje ushqyese për programet e menaxhimit peshë.

Si shumë minerale, thithjen kromit forcohet kur ai është lidhur organik të një acidi në një formë të njohur si "chelate". Kromi picolinate është një shembull i një forme celuar e kromit.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Kjo produkteve është vetëm për të rriturit, dhe nuk është i rekomanduar ndërsa shtatzënë ose pleqsh.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela
Chromium Max 500 - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Chromium Max 500
Back to content