CaliGreen Natural Household Cleaner - CaliVita

Go to content

CaliGreen Natural Household Cleaner

Produktet e tjera
Agjentët e pastrimit
500ml

(Pastrues natyral për ambientin shtëpiak)
në magazinë
pastërtia
Pastrues universal për sipërfaqe të ndryshme.

Largon yndyrat, papastërtitë, gjurmët e gishtërinjve dhe ndotës të tjerë. Për përdorim në: kuzhinë, banjë, pastrim, p.sh. mobilje, tavolina pune dhe dysheme. Nuk e fërkon sipërfaqen.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

pastrues natyral universal

Natural Household Cleaner 500 ml (Pastrues natyral për ambientin shtëpiak)

Produkti CaliGreen Natural Household Cleaner është një lloj koncentrati për të ju ofruar zgjidhje në realizimin e detyrave të ndryshme gjatë pastrimit të ambientit shtëpiak. Përmes efekteve të alkoolit, acidit laktik, acidit citrik dhe sodës, pastrimi bëhet në mënyrë të padëmshme për ambientin. Mund të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve të mbrojtura nga uji, sikurse tavolina pune, pajisje të kuzhinës, sipërfaqe plastike dhe dysheme.

KUJT I REKOMANDOHET?
Përse të përzgjedhim produktet CaliGreen?

  • Produkte të certifikuara ekologjike.
  • Të testuar në aspekt dermatologjik nga Instituti për Hulumtime Dermatologjike.
  • Nuk përmbajnë ngjyrues sintetik apo erëzues artificial.
  • Nuk përmbajnë substanca kimike apo petrokimike.
  • Nuk përmbajnë materiale të modifikuara gjenetikisht.
  • Nuk përmbajnë dioksinë, fosfat apo klor.
  • Nuk paraqesin zbehje optike.
  • Nuk përmban materiale shtazore.
  • Pakoja është e riciklueshme.
  • Përmban elemente biodegraduese.
500 ml

Përbërësit: <5% surfaktant anionic (sulfate alkoolike yndyrore bimore), surfaktant nonionic (surfaktant bimor saccharoidal). Përbërës tjerë: ujë, etanol, klorid natriumi, sodë, acid citrik, acid laktik, 100 % e përbërësve kanë origjinë bimore.


arrow

CaliGreen Natural Household Cleaner - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
CaliGreen Natural Household Cleaner
Back to content