Aquabelle Nourishing Cream - Krema ushqyese - CaliVita

Go to content

Aquabelle Nourishing Cream - Krema ushqyese

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
50 ml

Kremi ushqyes
në magazinë
bukuria falë kozmetikës Aquabelle
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Aquabelle Krema ushqyese

Kremi ushqyes

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Tipar unik për këtë krem është emulsioni kompleks i ujit DD dhe skvalenit (koncentrat i vajit të ullirit), i cili në fakt siguron një hidratim të thellë përmes lirimit gradual dhe të kontrolluar të përbërëve të saj aktiv, si plotësim ndaj hidratimit të menjëhershëm dhe të efekteve ushqyese. Vaji i avokados përmban materie ushqyese dhe rinon lëkurën e tharë dhe të dehidruar. Si rezultat i përmbajtjes së lartë të vitaminës E, produkti mund të shfrytëzohet jo vetëm në lëkurën e tharë, por edhe në atë problematike (psh. tek rastet me psoriazë). Është ideale për përdorim gjatë natës.
50 ml


arrow

Aquabelle Nourishing Cream - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Aquabelle Nourishing Cream Calivita
Back to content