OrganiCare Rescue Gel - CaliVita

Go to content

OrganiCare Rescue Gel

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
60 ml
në magazinë
Xhel natyral i ndihmës së parë

Ekstrakt i gjetheve të aloes, rozmarinës, ullirit evropian, kamomilit, kthetrave të djallit, arnikës së malit, sherebelës dhe mentolit dhe kamforit në një aplikues praktik - në mënyrë që të keni gjithmonë me vete xhel për ndihmën e parë.
Lehtësim i menjëhershëm për muskujt e lodhur dhe të tensionuar, dhimbjet reumatike ose ngërçet e muskujve. Ideale për pushime - freskon dhe qetëson lëkurën e irrituar dhe qetëson simptomat e kafshimit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Xhel për ndihmën e parë

RESCUE GEL – Kemi prodhuar edhe balsamin organik të ndihmës së shpejtë për qetësimin e menjëhershëm të dhimbjeve, freskimit dhe relaksimit të lëkurës. Në një paketim praktik kemi kombinuar barishtet më të përkryera si aloe vera, mentolli, kamfuri, kamomili, mëllaga dhe rozmarina, për të ju ofruar juve ndihmë të menjëhershme në rastet e dhimbjeve reumatike, ngërçit dhe tendosjes së muskujve, djegies nga dielli, pickimit nga insektet apo bllokimit të rrugëve të frymëmarrjes. Përdorimi i këtij produkti është ideal edhe pas aktiviteteve sportive, ekskursioneve apo pushimeve.

A E DINI SE?
A e dini se një produkt duhet t’i plotësoj kushtet e rrepta për t’u kualifikuar si produkt kozmetik organik? Përveç tjerash, në këto kushte kërkohet që lënda e parë të prodhohet në ferma organike, të respektohen saktësisht teknologjitë prodhuese, si dhe të shmanget përdorimi i substancave kimike, sintetike apo modifikimi gjenetik.
60 ml


arrow

OrganiCare Rescue gel - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët

Roll on - pas kafshimeve dhe lëndimeve

OrganiCare Rescue gel
Back to content