Sugar Free Gummies - CaliVita

Go to content

Sugar Free Gummies

Multivitamina Calivita
100 tableta gome

sheqerka prej gome, pa sheqer
në magazinë
žuvacie multivitamíny
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë

Jelly me vitamina për fëmijët

Multivitaminë në formë gome për fëmijë

Produkti Sugar Free Gummies (sheqerka gome pa sheqer) është një multivitaminë që përtypet lehtë dhe ka shije të këndshme, e prodhuar në veçanti për fëmijët. Tabletat prej gome ofrojnë vitamina dhe minerale të nevojshme për një zhvillim të balancuar të fëmijëve përmes shijes natyrale të luleshtrydhes, portokallit dhe ananasit. Produkti nuk përmban sheqer, nuk përmban ngjyrë artificiale apo agjentë erëzues.

KUJT I REKOMANDOHET?
Kujt i rekomandohet?

 • Për konsumim ditor nga fëmijët për një zhvillim të balancuar dhe për zhvillimin e rezistencës së mirëfilltë/imunitetit;
 • Për ata që rekomandojnë produkte multivitamine që përtypen lehtë, me shije të këndshme, por pa sheqer;
 • Për ata që dëshirojnë që në mënyrë të lehtë dhe përmes lojës t’i edukojnë fëmijët e tyre për një jetë të shëndoshë.


A E DINI SE?
Simptomat e përgjithshme të mungesës së vitaminave janë: lodhja, rraskapitja, letargjia, plogështia, humbja e oreksit, çorientim në aktivitetet fizike dhe mendore, sëmundje të shpeshta për shkak të rezistencës së dobësuar trupore.

A e keni ditur se rastet e paraqitjes së të ftohurit të zakonshëm janë më të larta tek fëmijët nën moshën 5 vjeç? Fëmijët kanë përafërsisht 3-8 infeksione virusale të organeve respiratore gjatë një viti, kurse adoleshentët dhe të rriturit kanë rreth 2-4 ftohje gjatë vitit.
100 tableta gome

Dozimi:
1 tabletë gome në ditë

PËRBËRËSIT
45mg Vitaminë C
6mg Niacinë
1.3mg Acid pantothenic
1.1mg Vitaminë B6
150mcg Acidi folik
0.6mcg Vitaminë B12
7.5mcg Biotin
1.5mg Zink

përbërësit joaktiv:
Përbërësit tjerë: maltitol, isomalt, ujë, pektin agrumesh, acid citrik, citrat natriumi, beta karoten, ekstrakte nga luleshtrydhja-portokalli-ananasi natyral, antocianinë nga ekstrakti i karotës së zezë, maltodextrin.
Kujdes! Konsumimi i tepruar mund të shkaktojë efekte laksative.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë
  Sugar Free Gummies - komente produkt
  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët
  Multivitaminë në formë gome për fëmijë
  Sugar Free Gummies
  Back to content