Pure Inulin - CaliVita

Go to content

Pure Inulin

Për tretje

198,5 g

100% fibra natyrale
në magazinë
inulin nga rrënja e çikores
Pure Inulin përmban 100% të pastër, pluhur inulin nga rrënja e çikores, lehtësisht e dozueshme dhe e përgatitur (tretur në mënyrë perfekte), pa shtimin e aditivëve - substanca që mbështesin procesin e përpunimit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

inulin nga çikorja

Produkti Pure Inulin përmban 100% pluhur inuline të ekstraktuar nga çikorja, për të mbështetur funksionimin e shëndoshë të sistemit intestinal.

Efekti i përkryer i kësaj fibre të tretshme në ujë qëndron në aftësinë e saj për të arritur në zorrën e trashë në formë të pandryshuar dhe në këtë mënyrë të shërbej si materie e përshtatshme ushqyese për bakteret e dobishme në shumëzimin e tyre, të pengojë bakteret e dëmshme, të reduktojë formimin e substancave toksike dhe ta mbështesë shëndetin e sistemit digjestiv dhe atij imun.

KUJT I REKOMANDOHET?
Kujt i rekomandohet?
  • personave që vuajnë nga sindroma e mërzitshme e zorrëve, fryrja, spazma abdominale dhe diarreja;
  • personave që ballafaqohen me kapsllëk;
  • personave që përjetojnë çrregullime intestinale për shkak të jetës së tyre nën stres;
  • personave që dëshirojnë që ta rivendosin balancën e florës së zorrëve.

A E DINI SE?
A e keni ditur se sipas testit për caktimin e mungesës së vitaminave një në pesë anëtarë tanë ballafaqohet me probleme digjestive?
  • personave që ballafaqohen me kapsllëk;
  • personave që përjetojnë çrregullime intestinale për shkak të jetës së tyre nën stres;
  • personave që dëshirojnë që ta rivendosin balancën e florës së zorrëve.
198.5 g

Dozimi:
Shto një lugë çaji në ushqimin tuaj të preferuar ose pije deri në 3 herë në ditë.

Përbërësit:
100% fibër natyrale


strijela

Pure Inulin - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Pure Inulin
Back to content