Silk & Shine Shampoo - CaliVita

Go to content

Silk & Shine Shampoo

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
250 ml

Aloe vera shampoo
në magazinë
flokë të shëndetshëm, të trashë
Efekti i flokëve me shkëlqim, të shëndetshëm dhe të trashë!

Shampo e butë për përdorim të përditshëm. Pastron thellësisht, rigjeneron strukturën e flokëve, mbron nga efektet negative të tharjes. Përbërja e tij e butë nuk irriton sytë. Mbron shëndetin e flokëve dhe kokës.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Shampo me aloe vera

Aloe vera shampoo

Produkti Silk&Shine Shampoo është një shampon i butë i dedikuar për përdorim të përditshëm. Pastron në mënyrë të gjithëmbarshme, përforcon strukturën e flokëve dhe ofron mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të tharjes së flokëve. Duke ju falënderuar përbërësve të saj, të cilët janë zgjedhur me kujdes, produkti nuk shkakton djegie apo ngacmim të syve. Shamponi në fjalë mbron shëndetin e flokëve dhe të lëkurës së kokës. Aloe vera rivendos lagështinë natyrale të flokëve, i bën ato më të shkëlqyeshme dhe më të dendur. Pro-vitamina B5 ndihmon në elasticitetin dhe shkëlqimin e flokëve duke ofruar mundësinë afatgjate për ruajtjen e lagështisë së flokëve. Zvogëlon paraqitjen e thyerjes së majave të flokëve dhe ndihmon në rigjenerimin e flokëve pas dëmtimeve të tyre, gjithashtu ofron mbrojtje nga tharja e flokëve.

Kujt i rekomandohet?
secilit, për gjitha llojet e flokëve, dhe për përdorim ditore;
për fëmijët, pasi nuk ua ngacmon sytë;
duke ju falënderuar përbërësve të saj anti-inflamator, është veçanërisht e dobishme për lëkurën e thatë të kokës.

A e dini se?
A e keni ditur se ju mund ta krijoni një maskë të shkëlqyeshme flokësh nga xheli i aloe verës së freskët dhe mjaltit? Përziej xhelin e shtrydhur nga një fletë e aloe verës me një sasi të madhe mjalti për të arritur një krem shkume, që shpërndahet lehtë, të cilën e fërkoni në lëkurë të kokës dhe e lini në kokë për 10 minuta
250 ml


arrow
Silk&Shine Shampoo - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Silk&Shine Shampoo
Back to content