D-Drops - CaliVita

Go to content

D-Drops

Vitamina Calivita
30 ml

Pika vitamine D3
në magazinë
D-Drops - Vitamina D në pika
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita D Drops

Vitamina D3 natyrale me pika

Pika vitamine D3

Sipas vlerësimeve, mungesa e vitaminës D prek rreth 70% të popullsisë. Nga mëlçia e merlucit kemi nxjerrë agjentin aktiv të vitaminës D, vitaminën D3, duke i shtuar asaj aromatizues natyral. Dozimi i saj është i thjeshtë dhe mund të aplikohet edhe me anë të ushqimit apo pijeve. Forma e saj e lëngshme gjithë familjes mund t’ia siguroj furnizimin me vitaminë D.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që shumicën e kohës qëndrojnë në ambiente të mbyllura;
- atyre që ballafaqohen me mbipeshë, pasi që kanë nevojë për më tepër vitaminë D;
- secilit, në mënyrë që ta mirëmbajnë sistemin e tyre imun pasi që vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imun;
- personat që e vlerësojnë shëndetin e eshtrave dhe dhëmbëve të tyre pasi që vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen e shëndoshë të eshtrave dhe dhëmbëve;
- femrave shtatzëna për shkak të zhvillimit të mirëfilltë të sistemit kockor të embrionit, dhe për mbrojtjen e eshtrave të nënës gjatë gji-dhënies në mënyrë që të mirëmbahen nivelet e duhura të vitaminave;
- vegjetarianëve;
- personat që ballafaqohen me alergji nga dielli.

Deficiencies
Mungesa e prolonguar e vitaminës D intensifikon rrezikun për: eshtra të dobët, fraktura të shpeshta të eshtrave, infeksione të shpeshta, infeksione të sistemit të frymëmarrjes, depresionit stinor, dhe dobësimin e muskujve.

A e dini se?
A e keni ditur se sipas hulumtimeve 41% e popullatës është prekur nga pamjaftueshmëria me furnizim me vitaminë D në zonën tonë klimatike madje edhe gjatë muajve të verës ?

Burimi
*Burimi: D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében (Surveying vitamin D supply among the healthy blood donors of Vas County) / Éva Virágh [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637.
30 ml

Dozimi:
3 pika në ditë, në një pije.

Përbërësit
1200N.I. Vitaminë D3

Nga tani e tutje ruajtjen e shëndetit tuaj është bërë më e lehtë. Ne ju paraqesim D-pika, e fundit formula CaliVita® s vitaminë D. Ne kemi krijuar D-pika në mënyrë që përdorimi i saj mund të jetë i thjeshtë dhe i personalizuar lehtë për çdo anëtar të familjes. Duke qenë një formulë të lëngshme me një pikatore, ajo është e lehtë për dozë në një mënyrë të personalizuar, qoftë për fëmijët apo të moshuarit. Shijen e saj është e këndshme për shkak të përbërësve të tij agrume natyrore dhe në të njëjtën kohë kjo nuk është tepër karakteristik, kështu që ajo mund të jetë përzier në ushqime dhe pije. Në rrjedhën e prodhimit këtë formulë të lëngshme ne nuk vlejnë asnjë shije artificiale, sheqer, sweeteners apo colorants artificiale.

Jo vetëm që është e lehtë për të aplikuar, produkti ynë i ri përmban cholecalciferol D3, formën më aktive të vitaminës D, e cila më mirë lartëson vitaminë D nivelet e gjakut se sa D2 (ergocalciferol) formë. Burimi më i mirë natyror i vitaminës D3 është mëlçisë cod naftës, kështu që ne gjithashtu e përfshirë atë në formulën tonë. Për më tepër, shërbim është edhe ekonomik, si një shishe mund të përmbajë sa më shumë që 300 doza. D-pika janë një investim i mirë-paguar për ruajtjen e shëndetit. Adekuate vitaminë D nivelet do të mund të ulet raste të gripit nga 90%, kështu që sigurisht që ne mund të kursejnë paratë e shpenzuara për trajtimin e gripit.

Në funksion të rezultateve të disa viteve të fundit, disa organizata mjekësore, duke përfshirë Institutin Kombëtar të Shëndetit të Universitetit të Harvardit, mbështesin idenë e rritur dozën e tanishme rekomanduar zyrtarisht e përditshme të vitaminës D nga të paktën 30-60%.

Plotësim i saj është veçanërisht i rëndësishëm në terr, e vjeshtës dhe të dimrit, në shtatzëni, për organet në zhvillim, pas menopauzës, në moshë të vjetër, si dhe në rastin e problemeve absorbuese dhe trashje.

Me ndihmën e CaliVita® ju gjithashtu mund të bëjë diçka për shëndetin tuaj në një mënyrë jashtëzakonisht të thjeshtë dhe efektiv me përbërësit natyral. Merrni këtë mundësi.

Paralajmërim.
Mos tejkalojnë doza e rekomanduar ditore.
Dyqan larg nga diell të drejtpërdrejtë.
A nuk vlen në rastin e hypocalcaemia.
Në rastin e gurëve në veshka dhe sarkoidosis, konsultohuni me mjekun tuaj.
Në rastin e aplikimit të ndonjë formulë që përmban tjetër vitaminë D, konsultohuni me mjekun tuaj.
strijela

D Drops - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
D-Drops
Back to content