Garlic Max - CaliVita

Go to content

Garlic Max

Produktet e barishte
100 kapsula të buta

Preparat hudhre
në magazinë
hudhër dhe majdanozGarlic Max është një preparat që përmban një koncentrat të naftës hudhër dhe majdanoz, përbërësit e të cilave përdoren efektivisht në mjekësi. Prodhimi i duhur i kapsulës së xhelit siguron efikasitet maksimal të produktit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita Garlic Max

hudhër me majdanoz për imunitet

Garlic Max – Produkt i përpunuar!

3 herë më shumë hudhër, 3 herë më e fuqishme!


I njohur më herët si Garlic Caps, produkti në fjalë për një kohë të gjatë ka qenë një prej artikujve tonë më të famshëm. Suksesi i gjatë i këtij produkti nuk bazohet vetëm në faktin se ishte një nga produktet e para në gamën e atëhershme të California Fitness, por sepse ofronte ndihmë mbi një problem që shqetësonte një pjesë të madhe të shoqërisë.

Një numër i madh njerëzish ballafaqohen me probleme kardiovaskulare. Problemi i shtypjes së gjakut reflekton në këtë fakt: aktualisht shtypja e gjakut është më e lartë se sa e zakonshmja në një në katër femra dhe një në pesë meshkuj. Por, nuk duket se situata po përmirësohet. Gjatë tridhjetë viteve të fundit, për shembull, numri i pacientëve me shtypje të lartë gjaku është dyfishuar. Derisa në vitin 1975 rreth 595 milionë njerëz ishin të prekur nga shtypja e gjakut, kjo shifër në vitin 2015 arriti në 1,13 miliardë njerëz.

“Vrasësi i heshtur”

Përse ekziston rreziku nga shtypja e lartë? Mjafton që ta kujtoni se ky fenomen quhet vrasësi i heshtur. Shtypja e lartë e gjakut mund t’i atribuohet deri në 80-90% çrregullimeve serioze kardiovaskulare. Kjo ndodh sepse shtypja më e lartë se sa norma e zakonshme shkakton presion të madh në muret e enëve të gjakut, që në aspekt afatgjatë i dëmton ato: ato mund të ngurtësohen dhe trashen, duke dëmtuar qarkullimin e gjakut dhe duke rritur rrezikun e sulmit në zemër.

Natyrisht, furnizimi i keqësuar me gjak nuk është rezultat i vetëm këtij fakti. Nëse niveli i kolesterolit, i cili përndryshe ka funksione vitale në organizëm, rritet në gjak për një kohë të gjatë, atëherë fillon procesi i aterosklerozës. Si rezultat i formimit të kolesterolit, muret e arterieve e humbin elasticitetin e tyre, kurse diametri i tyre ngushtohet. Kjo jo vetëm se ul qarkullimin e gjakut, por ndikon edhe në bllokimin e mundshëm të enëve të gjakut që si pasojë do ta kishin rrezikun e sulmit në zemër.

Më efikase se sa penicilini

Lajmi i mirë është se hudhra mund të ofroj ndihmë në këtë drejtim. Efektet mjekësore të hudhrës nuk janë zbuluar rishtazi, por që nga e kaluara. Për shembull, gjatë mesjetës njerëzit kanë veshur dorëza prej hudhre si amulete me qëllim të pastrimit dhe shërimit. Reputacioni i hudhrës mund të dëshmohet edhe nga fakti se mjekët që shëronin murtajën përveç tjerash bartnin edhe fleta hudhre në maskën e tyre gojore (nga merrnin frymë) për qëllime sterilizimi.

Hudhra përmban minerale dhe vitamina të rëndësishme (A, B, C, E), si dhe përmban efekt të fuqishëm antioksidues. Në fillim nuk shquhej për ndikimin e favorshëm në sistemin kardiovaskular. Efektet e fuqishme anti-bakteriale dhe anti-fungi ishin shumë më të njohura. Prandaj, nuk është për t’u befasuar se kishte qenë një konservues i mirë mishi për shekuj me radhë. Në vitin 1920 një kompani farmaceutike kishte izoluar elementin e saj anti-bakterial – alicinin. U zbulua se ishte shumë më tepër efikase se sa penicilinikundër mikroorganizmave të caktuar.
Krahas efekteve të saj antibiotike dhe përforcuese të sistemit imun, aktualisht aftësia e saj për ta ruajtur shëndetin e sistemit kardiovaskular është përsëri në qendër të vëmendjes: ndihmon në funksionimin e mirëfilltë të zemrës, të arterieve dhe venave; kontribuon në ruajtjen e nivelit të duhur të shtypjes së gjakut, kolesterolit dhe yndyrave; dhe ndihmon në eliminimin e stresit oksidues.

Në hap me shkencën

Kthehemi tek produkti i vjetër dhe i famshëm Garlic Cap, çfarë ka ndryshuar përveç emrit? Ne e kemi modernizuar dhe zhvilluar atë në aspekt të përmbajtjes në mënyrë që ta përshtatim me rezultatet më të reja hulumtuese. Në këtë mënyrë një kapsulë tani përmban tre herë më shumë hudhër , apo me fjalë tjera, përmbajtja e substancës aktive është rritur nga 350 mg në 1,000 mg. Për më tepër, ne kemi shtuar jo vetëm sasinë e hudhrës por edhe atë të majdanozit, si një element plotësues bimor. Përveç se është një neutralizues i përkryer i aromës së hudhrës, majdanozi luan edhe role tjera në këtë produkt. Kjo barishte perimore stimulon punën e veshkave dhe nxit sekretimin e urinës, dhe në këtë mënyrë plotëson efektet e dobishme të hudhrës në shtypjen e gjakut përmes efektit të lehtë diuretik.

Mbroni zemrën dhe shëndetin tuaj. Përzgjidhni produktin Garlic Max, tani 3 herë më i fuqishëm!
100 kapsula të buta

Dozimi:
2 kapsula në ditë

PËRBËRËSIT
1000 mg Hudhër (500:1; ekuivalent me 1000 mg hudhër të freskët)
175 mg Majdanoz (10:1; ekuivalent me 175 mg majdanoz të freskët)
VËREJTJE!

Kujdes! Produkti me përmbajtje hudhre gjithmonë të përdoret me shumë ujë apo lëng frutash. Nëse keni probleme me mpiksjen e gjakut apo nëse keni planifikuar ndonjë operacion sigurohuni të keni konsultuar mjekun tuaj para përdorimit të produktit me përmbajtje të hudhrës. Mund të vjen deri tek ulja e efekteve kryesore të relaksuesve të muskujve (p.sh. chlorzoxazone). Personat që kanë alergji ndaj hudhrës apo/dhe janë të ndjeshëm ndaj përbërësve aktiv të familjes së barishtore të zambakëve preferohet që mos ta përdorin produktin. Nënat gji-dhënëse duhet ta kenë parasysh se elemente të caktuara të hudhrës mund të sekretohen në qumështin e saj.
Hudhra është një nga erëza më të njohura, por pak njerëz e dinë se pavarësisht nga aromë e saj karakteristike, ajo gjithashtu ka shumë efekte të tjera të dobishme p.sh. të ndihmuar në ruajtjen e niveleve normale trygliceride gjak. Garlic Max përmban përbërësit aktiv të hudhër dhe majdanoz. Këto barëra janë përdorur në mjekësinë efikase për disa qindra vjet.

Disa studime e kanë lidhur konsumimin zgjatur hudhër me shëndetin kardiovaskular. Konsumi duket për të ndikuar në mënyrë të favorshme nivelet e lipideve, kolesterolit dhe LDL kolesterolit në gjak. Hudhër më tepër, disa hulumtimi ka sugjeruar duket për të ndihmuar të reduktuar sasinë e kolesterolit që kacavirret në brendësi të mureve të enëve të gjakut. Një tjetër përbërës aktiv në hudhër, i quajtur allicin, ka ekspozuar antibiotik të fortë, antiseptik dhe pronat këpurdhëvrasës.

Garlic Max është një kapsulë xhel cila kombinon hudhër me majdanoz. Përveç vitaminave të shumta dhe mineraleve që ai përmban, majdanoz ndihmon për të zbutur disa nga efektet e pakëndshme njerëzit zakonisht e lidhin me konsumin e hudhër të freskët, të tilla si erë dhe urth.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 30 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  arrow

  Garlic Max Calivita - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  garanci Çmimi më i ulët
  Garlic Max
  Back to content