Polinesian Noni Juice - CaliVita

Go to content

Polinesian Noni Juice

Premium Organic
946 ml

Lëng noni
në magazinë
fruta noni
Fruti Noni mbështet trupin tonë në vetë-shërimin. Mbështet në mënyrë efektive qelizat dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar dhe endokrin.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Lëng noni i liofilizuar

Lëng noni

Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Le ta bëjmë një përmbledhje se në cilat sfera të kujdesit shëndetësor elementet aktive të nonit duket të jenë efikase! Prokseronina, e cila në organizëm transformohet në kseroninë aktive, i ndihmon proteinave qelizë-ndërtuese të zhvillojnë konfigurimin adekuat, duke kontribuuar në ruajtjen e shëndetit, si dhe mund të ofrojë ndihmë në rast të sëmundjeve të shpeshta si hipertensioni, ulcera gastrike apo artriti, për shkak të atributeve që posedon.

Fryti gjithashtu përmban substanca me efekte antibiotike (aubin, alizarin), të cilat janë efikase kundër infeksioneve nga bakteret e tilla si disa lloje të salmonellës, e.colit, helikobakterit pylori që shkakton disa raste të ulcerës gastrike apo mycobacterium tuberculosis e cila shkaktoi tuberkulozin gjatë disa ekzaminimeve studimore. Substancat anti-inflamatore të nonit veprojnë pa shkaktuar ngacmime të mukozës të membranës së stomakut. Për më tepër, gjithashtu janë konfirmuar efektet kundër virusale dhe kundër këpurdhore të kësaj bime. Disa studime relevante dëshmojnë se noni është mundësi premtuese në luftë kundër ndarjes jo normale të qelizave. Në disa raste të tumorit u provua të jetë efikas në parandalim, gjersa në studimet tjera kishte bllokuar zhvillimin e tumorit ekzistues apo mbështeti metodat tradicionale terapeutike kështu që tretmani ishte më i lehtë për pacientët.

Gjithnjë e më shumë studime të pavarura konfirmojnë efektet e saj anti-hipertension dhe diuretike, shumë shkencëtarë mendojnë se noni premton në trajtimin e hipertensionit, një prej sëmundjeve më të përhapura.

Noni ndikon dobishëm në sistemin kardiovaskular, sikurse është dëshmuar përmes testeve tek kafshët: rezultatet tregojnë se nëse ekstrakti i nonit aplikohet ekskluzivisht bën që niveli i kolesterolit dhe triglicerideve të bie ndjeshëm.

Përveç gjitha këtyre, disa studime të pavarura tregojnë se noni posedon edhe efekte në mbrojtjen e mëlçisë.

Kujt i rekomandohet?
- për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
- për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;
- për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;
- për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se?
A e keni ditur se kualifikimi organik mund të sigurohet vetëm pas plotësimit të rregulloreve jashtëzakonisht të rrepta, dhe se prodhimi organik jo vetëm që ngrit cilësinë e produktit por në mënyrë domethënëse e mbron edhe dheun.
946 ml

Dozimi:
2 lugë gjelle në ditë (30 ml)

Përbërësit
Sedimente të frutave noni (Morinda citrifolia)

Ka vende të largëta në Tokë, ku efektet hareshëm e qytetërimit kanë lënë vështirë se çdo gjurmë. Get balancuar me produkteve Noni CaliVita-së që janë nga Polinezi, ku vendasit janë ende më të ekspozuar në sjellje sipas qejfit të natyrës se sa qytetarët e shoqërive të mirë-krijuar.

Noni (Morinda Citrifolia) është një bimë me gjelbërim të përjetshëm unik autokton në Polinezi, Malajzi, Australi dhe Azinë Jug-Lindore. Ajo shkon në madhësi deri në një maksimum prej 10 metra, dhe mban një frut drejtkëndësh gjelbër që është jashtëzakonisht i pasur në micronutrients dobishme dhe phytochemicals.

Fruta Noni përmban 18 lloje të aminoacideve, duke përfshirë të gjitha të Aminos thelbësore, si dhe spektrin e plotë të vitaminave B. Ajo është gjithashtu e pasur është disa të shkëlqyera anti-oxidants të tilla si vitaminë C, beta-carotene, proanthocyanadin, dhe anthocyanadin. Ajo përmban disa minerale të rëndësishme duke përfshirë kalcium, magnez, kalium, hekur, mangan, dhe sodiumit. Noni është një burim i mirë i soluable pektin diete fibra, dhe përmban acid linoleik, një përfitim të Omega-6 acid yndyror.

Përveç nga të gjitha këto ushqyesve të dobishme, Noni gjithashtu përmban një molekulë të rëndësishëm të quajtur proxeronin. Mëlçisë përdor proxeronin të prodhon xeronin, një alkaloid i cili hulumtim sugjeron luan një rol në mbështetje të ndihmuar dhe për të ruajtur strukturat proteina të përfshira në proceset e ndryshme metabolike, duke përfshirë enzimat dhe hormonet. Trupi ynë merr një sasi të caktuar të proxeronin nëpërmjet një dietë normale, por Noni është jashtëzakonisht i pasur në të.

Si rreth 150 ushqyesve të ndryshme janë identifikuar në fruta Noni, ajo nuk është e vështirë për të parë pse Noni ka qenë një shtesë e tillë popullor dietetike.

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Storage:
Pasi u hap, dyqan në frigorifer.
strijela

Polinesian Noni - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Polinesian NONI
Back to content