OxyMax - CaliVita

Go to content

OxyMax

Premium Organic
60 ml

Pika oksigjeni
në magazinë
OxyMax - Oksigjen i stabilizuar
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Oksigjen i stabilizuar

Pika oksigjeni

Pa furnizim adekuat me oksigjen trupi ynë nuk funksionon si duhet. Pikat OxyMax® përmbajnë molekula të stabilizuara të oksigjenit, të cilat gjatë tretjes futen në qarkullim të gjakut. Kjo formë, e cila është e lehtë për t’u shfrytëzuar nga organizmi, mund të kontribuoj në zvogëlimin e efekteve të dëmshme të civilizimit apo e shton aktivitetin tonë fizik. Në qytetet me ajër të ndotur, ku përmbajtja e oksigjenit në ajër është e ulët, apo në rast të kërkesave për më tepër oksigjen sikurse në rastet e sporteve dhe punëve fizike, produkti OxyMax® mund të jetë i dobishëm!

Kujt i rekomandohet?
- atyre që jetojnë në qytete të mëdha, dhe atyre që merren me aktivitete sportive;
- për ta nxitur dhe shtuar furnizimin e organizmit me oksigjen;
- për ta përmirësuar metabolizmin;
- për t’i ngritur aktivitetet sportive;
- për ta përmirësuar furnizimin me energji, dhe përmirësimin e proceseve fiziologjike;
- për ta ndihmuar absorbimin e vitaminave, mineraleve, aminoacideve, dhe barishteve.

A e dini se?
OxyMax përbërësit aktiv:

Molekula të stabilizuara të oksigjenit në tretjen natrium-klor të përbërë nga oksidet e klorit, karbonatit të natriumit dhe ujit të distiluar.

A e keni ditur se normalisht ne thithim 5-8 litra ajër në minutë, e kjo mund të rritet gjer në 50-60 litra gjatë aktiviteteve sportive?
60 ml

Dozimi:
përziej 20 pika të produktit OxyMax në 2.4 decilitra ujë, 3 herë në ditë.

Përbërësit
12gr Oksigjen i stabilizuar (12000 PPM)

Pa oksigjen, jeta njerëzore është e pamundur. Trupi ynë mund të funksionojë në harmoni, në një mënyrë të ekuilibruar vetëm nëse qelizat marrin sasi të mjaftueshme të oksigjenit. Nëse për ndonjë arsye qelizat marrin më pak oksigjen se e nevojshme, proceset e energjisë-prodhimin që garantojnë funksionet jetësore janë të dëmtuara. OxyMax® mund efektivisht të ndihmojë furnizimin me oksigjen të qelizave.

Ne të gjithë e dimë oksigjen është jetik për jetën, duke qenë një komponent i domosdoshëm i procesit përmes së cilës qelizat tona të prodhuar energji. Në mënyrë tipike organet tona të marrë këtë oksigjen përmes ajrit që e thithim, por gjithnjë në rritje emisionet e dioksidit të karbonit dhe forma të tjera të ndotjes mund të thotë se ajrit ne qendrat urbane mund të ketë një përmbajtje të reduktuar të oksigjenit. OxyMax përmban molekula e shumë bioavailable stabilizuar oksigjen, dhe, duke hyrë në gjak përmes sistemit të tretjes, ajo synon të ndihmojë nivelet mbështetje të oksigjenit në metabolizmin.

Si furnizim oksigjen të qelizave është e nevojshme për utilizations e ushqyesve dhe prodhimin e energjisë, furnizimit me oksigjen të zgjeruara mund të jetë e dobishme për të mbështetur performancën sportive dhe forma të tjera të aktivitetit fizik. Oxygen gjithashtu ndihmon në ushqim me kërma e radikaleve të lira. Disa e konsiderojnë shkencëtar dëm qelizë shkaku nga radikalet e lira si një nga shkaqet e plakjes.

Rritja e furnizimit me oksigjen mund të ndihmojë në mbështetjen e sistemit imunitar si mikrobet patogjene shpesh mund të jenë anaerobe. Kjo do të thotë se ata kërkojnë një mjedis të lirë të oksigjenit në mënyrë që të mbijetojnë dhe të shumëfishohen. Prania e oksigjenit në të vërtetë mund të vrasin mikrobet e tilla.

KUJDES!
Ky produkt duhet të përdoret i holluar vetëm sipas udhëzimeve.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

OxyMax - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
OxyMax
Back to content