EasyTime - CaliVita

Go to content

EasyTime

Për tretje
60 kapsula

Për ta mbështetur funksionin e zorrëve
në magazinë
EasyTime - për ta mbështetur funksionin e zorrëve
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë

Për ta mbështetur funksionin e zorrëve

EasyTime - Për ta mbështetur funksionin e zorrëve

Përmes një kombinimi natyral të fibrave dhe barishteve, produkti EasyTime ndihmon në nxitjen e lëvizjes dhe pastrimin e zorrëve. Në këtë mënyrë mbështetet funksionimi i mirëfilltë i sistemit intestinal dhe krijimi i një lëvizjeje të rregullt të zorrëve.

Kujt i rekomandohet?
 • në nxitjen e lëvizjes dhe të pastrimit të zorrëve; në krijimin e një ritmi normal të funksioneve intestinale;
 • në mbështetjen e funksionimit të mirëfilltë të sistemit intestinal;
 • në ndihmën e lëvizjes në zorrë pa shfaqjen e tendosjeve;
 • në krijimin e rehatisë intestinale;

A E DINI SE?
A e keni ditur se një ushqim i dobët në fibra, konsumimi i pakët i lëngjeve, një jetë me aktivitete të pakta fizike dhe stresi, pra gjitha këto, ndikojnë në lëvizjen e dobët të zorrëve?
60 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në mbrëmje para gjumit!

PËRBËRËSIT
100 mg Pluhur nga lëvozhga e barishtes Cascara
100 mg Pluhur nga fruatat Cassia
200 mg Glucomannan
1 mg Capsaicin

Përbërës tjerë: xhelatinë, acid stearik
Paralajmërim!
 • Mos të përdoret nga personat nën moshën 12 vjeç
 • Mos të përdoret nga shtatzënat dhe gji-dhënëset
E shpejtë, efiçente, e natyrshme

Për këtë të fundit, ne mund të ofrojmë ndihmë në formën e produktit tonë të ri EasyTime. përmban fibra dhe më të mirë të bimëve mjekësore për këtë qëllim, të cilat në mënyrë të natyrshme mund të kontribuojnë në një lëvizje më të mirë të zorrëve në një kohë të shkurtër. Ju gjithmonë duhet të merrni një kapsulë, dhe mëngjesin e ardhshëm të filloni ditën, të relaksuar, me një ndjenjë të lirisë. Ndjenja e rehatisë do të përmirësohet, ritmi normal i ditës do të kthehet, dhe më në fund do të keni një karrige të rregullt pa përpjekje.


Le të shohim se çfarë përmban bimët medicinale EasyTime.


Kaskara
Kaskara konsiderohet si një nga bimët medicinale më të fuqishme, të përdorura nga njerëz të afërt me natyrën që nga kohërat e lashta. Lëkura e kësaj bime përshpejton lëvizjen e zorrëve dhe ndihmon në mënyrë efektive në rastet kur metodat më të buta nuk funksionojnë më.

Cassia
Cassia fistula ose hay Indian, në anglisht është quajtur edhe "dru i artë shi". Përveç kësaj për të qenë një pemë e bukur lule, kjo fabrikë me origjinë në Indi është gjithashtu një fabrikë medicinale jashtëzakonisht e fortë. Ka kohë që është përdorur për pastrimin e zorrëve, por ka edhe shënime të efektit antiparazit, si dhe aftësi shëruese për plagët. Në industrinë e kozmetikës përdoret për kujdesin e lëkurës, pasi bën flokët të fortë dhe me shkëlqim.

Capsaicin
Capsaicin është një nga përbërësit që gjenden në specat e chilli. stimulon stomakun për të prodhuar më shumë mukus dhe kështu të promovojë tretjen. Promovon krijimin e gjakut, si dhe qarkullimin në të gjithë trupin, dhe kështu në mënyrë të natyrshme ndihmon proceset e rigjenerimit.

Glucomannan
Glucoman, idhujt e djallit janë përdorur për mijëra vjet në kulturën aziatike. Meqenëse fibra është gati për të arritur zorrën, ajo thith lëngun dhe shtohet, duke e rritur atë disa herë në vëllim. Kur bëhet fjalë për traktin e zorrëve, zbut stolin, duke e bërë më të lehtë të kalojë përmes zorrës së trashë.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 30 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë

  EasyTime Calivita - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët
  EasyTime Calivita
  Back to content