OrganiCare Body Lotion - CaliVita

Go to content

OrganiCare Body Lotion

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
250 ml

ORGANICARE LOSION TRUPOR
në magazinë
locion trupi
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

locion organik për trupin

ORGANICARE LOSION TRUPOR - absorbohet shpejtë, qetëson dhe mbron lëkurën e dobësuar, i ofron asaj materie ushqyese dhe në këtë mënyrë e bën atë të butë, të lëmuar dhe elastike për një kohë të gjatë; produkti mund të aplikohet në gjithë trupin, edhe në lëkurë të shëndoshë.

A E DINI SE?
A e dini se një produkt duhet t’i plotësoj kushtet e rrepta për t’u kualifikuar si produkt kozmetik organik? Përveç tjerash, në këto kushte kërkohet që lënda e parë të prodhohet në ferma organike, të respektohen saktësisht teknologjitë prodhuese, si dhe të shmanget përdorimi i substancave kimike, sintetike apo modifikimi gjenetik.
250 ml


arrow

OrganiCare Body Lotion - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
OrganiCare Body Lotion Calivita
Back to content