White Willow - CaliVita

Go to content

White Willow

Produktet e barishte
100 kapsula

Lëvore e shelgut me acid salicilik
në magazinë
efekt anti-inflamator
Ndihmë natyrale

Përbërësit e WhiteWillow kanë efekte analgjezike dhe anti-inflamatore.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita White Willow

lëvorja e shelgut të bardhë me acid salicilik

Lëvore e shelgut me acid salicilik

Përbërës kryesor i lëvores së shelgut, salicili apo acidi salicilik, ka efektin e tij si acid acetilsalicilik pasi që të transformohet në mëlçi; ky njihet edhe si përbërësi kryesor aktiv i Aspirinës®. Acidi salicilik ka një efekt të gjerë lehtësues dhe antipiretik, gjithashtu parandalon formimin e trombozës në gjak. Aplikimi i mirëfilltë i lëvores së shelgut të bardhë mund të eliminoj efektet negative që disa preparate të caktuara me përmbajtje të acidit salicilik kanë në sistemin digjestiv.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që presin efikasitetin e medikamenteve pa efektet e tyre anësore;
- për ta plotësuar trajtimin e artritit;
- për ta mbështetur parandalimin e trombozës pasi që elementi kryesor i lëvores së shelgut të bardhë, acidi salicilik, zvogëlon rrezikun e zhvillimit të trombozës në gjak.

A e dini se?
A e keni ditur se ekstrakti i shelgut të bardhë ishte shfrytëzuar shekuj me radhë për të trajtuar lloje të caktuara të etheve, inflamacioneve, dhe në lehtësimin e dhimbjeve? Duke modifikuar kimikisht përbërësit e saj aktiv, shkencëtarët identifikuan acidin acetilsalicilik, i cili u bë “hit” medikamenti i parë. *
100 kapsula

Dozimi:
2-3 kapsula gjashtë here në ditë, maksimum 18 kapsula në ditë.

Përbërësit
400mg Lëvore e shelgut të bardhë

Leh e shelgut të bardhë ka qenë përdorur në mjekësinë tradicionale për disa shekuj. Shelg i bardhë (Salix alba) është një specie e pemëve që është vendas në Evropën Jugore dhe Qendrore, por ajo është rritur edhe në Amerikën e Veriut. Glucosides salicin janë nxjerrë nga leh e kësaj peme. Ata pushim deri në oksid salicili në organizëm tonë.

Leh e bardhë shelg përmban glucosides salicin, të cilat janë transformuar nga të mëlçisë në oksid salicili. Të analgjezik (lehtësimin e dhimbjes) pronat e oksid salicili është i tillë që një formë e saj (acid acetilsalicilik ose ASA) është përbërës kyç në shumë relievers dhimbje, të tilla si aspirina. Si edhe, ajo mund të ketë anti-inflamator pronave, dhe ndoshta e dobishme për lehtësim ethe. Indikacionet janë se ai është një antibiotik i butë, dhe kur kombinohet me bismut, ndihmon kontrollin urth, gazit, vjellje dhe diarre. Studimet kanë treguar se mbështet rigjenerimin e qelizave të lëkurës, dhe për këtë arsye, është një përbërës në shumë të kujdesit të lëkurës dhe shampo produkteve.

Studimet klinike kanë treguar se forma e oksid salicili gjetur në aspirinë (ASA) është e dobishme në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare. Ajo është menduar për të pengojnë clumping e trombocitet, të cilat mund nga ana e tij mbështetje të përmirësuar qarkullimin dhe për të parandaluar ngushtimin e arterieve. Rezultatet kanë qenë të inkurajuar të mjaftueshme që American Heart Association zyrtarisht e njohur të mirat e aspirina për pacientët me kushte kardiovaskulare.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është vetëm për të rriturit, dhe nuk duhet të merret nëse jeni shtatzënë ose pleqsh.
Mos e merrni këtë produkt në qoftë se ju jeni të ndjeshëm, ose alergjik ndaj çdo forme të oksid salicili.
Ky produkt nuk ka për qëllim të trajtoj, kurë ose të ndikojnë ndonjë sëmundje apo gjendje mjekësore. Nëse keni ndonjë problem shëndetësor, ju duhet të kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar menjëherë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
*Early drug discovery and the rise of pharmaceutical chemistry - Jones AW., Drug Test Anal. 2011 Jun;3(6):337-44
arrow

White Willow - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
White Willow
Back to content