CoQ10 Lozenges - CaliVita

Go to content

CoQ10 Lozenges

Antioksidantë
30 tableta

Koenzima Q10, antioksidantë
në magazinë
forcë
Forca shtesë - Energji për zemrën

Produkti përmban koenzimë Q10 në formën e tabletave "nëngjuhësore". Forma e tabletës, e cila mund të vendoset nën gjuhë (ku tretet), bën që përbërësit aktivë të përthithen më shpejt dhe me efikasitet në trup.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita Co Q10 Lozenges

Koenzima Q10 nëngjuhësore

Absorbim i shpejtë Q10

Sublingual CoQ10 është një tabletë që përdoret nën gjuhë, përmban CoQ10 me aromë natyrale të limonit; produkti në fjalë e përshpejton dhe zbut absorbimin pasi që elementet aktive shmangen nga sistemi tretës dhe arrijnë në qeliza, dhe në këtë mënyrë futen drejtpërdrejtë në qarkullim të gjakut. Me produktin tonë që ofron energji, ne fillimisht ju ofrojmë ndihmë në situata të tilla kur ju duhet të reagoni menjëherë, gjithashtu i kemi marr parasysh edhe ata të cilët nuk mund ta aplikojnë sistemin tradicional për shkak të problemeve me tretje.

Kujt i rekomandohet?
atyre që gjenden nën presion të fuqishëm fizik apo mendor, apo që jetojnë një jetë plotë stres, me qëllim të ngritjes së niveleve të tyre të energjisë;
atyre që ndodhen nën situata kur veprimi i menjëhershëm është i nevojshëm (p.sh para provimeve apo trajnimeve);
atyre që ballafaqohen me probleme në absorbim apo në tretje;
atyre që ballafaqohen me probleme të mishit të dhëmbëve;
atyre që vuajnë nga tinitusi*;
atyre që nuk e konsumojnë ushqimin e plotë;
në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara anti-kolesterol, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit, dhe preparateve për trajtimin e diabetit;
duhanpirësve;
atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtën e shëndetit të zemrës së tyre;
secilit mbi moshën 30 vjeçare.

A e dini se?
A e keni ditur se duke mbështetur proceset energjike që zhvillohen në membranën e mukozës së gojës, CoQ10, ka efekt pozitiv mbi inflamacionin lokal të mishit të dhëmbëve ? **
30 tableta për përdorim nën gjuhë

Dozimi:
1 tabletë në ditë, lëreni që tableta të shkrihet nën gjuhë; mos e gëlltitni të tërën.

Përbërësit:
30 mg Koenzimë Q 10

Përmbledhje:
Furnizimit qelizat tuaja me burimin e nevojshëm të energjisë dhe ju do të jetë i kënaqur me rezultatin! Q10 është një substancë e cila eshte e domosdoshme per furnizimin me energji të qelizat. Nëse qelizat tona të marrë detyrimet e tyre, ata aktivizoj tërë trupin. Rezultati? Duke punuar aftësi, energji dhe agility outdoing madje edhe të rinjtë.

Furnizimi me energji i qelizave tona - dhe kështu e tërë e trupit tonë - është e garantuar nga Q10 coenzyme (CoQ10, ubiquinone). Kjo substancë është i pranishëm në secilin prej qelizave të, kjo ndihmon përbërësit transformuar në ATP (trifosfati adenosine) që është në mbartes energjisë. Nëse një qelizë ka nevojë për energji, kryesisht merr atë nga decomposing ATP. Q10 është prodhuar në një anë të mëlçisë; nga ana tjetër ne e ha atë me ushqim. Është e rëndësishme të dini se se prodhimi endogjen i Q10 bie me avancimin e moshës (30-35 vjet me radhë) .Q10 mund të ofrojnë ndihmë jo vetëm në rast të zvogëlimit të prodhimit në moshë të moshuar, por në rast të tendosje fizike-mendore rritur , ose në njerëz pas një dietë të paekuilibruar. Ajo garanton prodhimin e zgjeruara të energjisë dhe më pak lodhje. Q10 nuk eshte nje medikament, por një substance natyral prodhuar nga trupi tonë si. Nuk ka efekt anësor i Q10 është zbuluar deri tani. Përveç efektit të saj energjike është e domosdoshme për prodhimin e proceseve në nivel qelizor të energjisë, ndihmon në ruajtjen e funksioneve të shëndetshme kardiake; nga efektet e saj antioxidant promovon mbrojtjen e qelizave kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira.

Si e bën sublingual Q10 ndryshojnë nga paraardhësit e tij?
Për shkak të sublingual saj (mund të vendoset nën gjuhë), pronës agjentët aktivë të këtij tabletë janë zhytur më të shpejtë dhe më efikase nga trupi. Për shkak se ajo është e zhytur nga mukozën e gojës, përmes venave nën gjuhën dhe zgavrën me gojë, ata janë të zhytur direkt në rrjedhjen e gjakut.

Aplikimi i produktit rekomandohet kur tretje dhe absorbimi është reduktuar ose bllokuar ne traktin e poshtëm zorrëve.

Ndryshe tradicionale Q10, Q10 sublingual është më e koncentruar, në doza të 30 mg.
Q10 30 mg është më shumë se një shtytës mesatare të energjisë!

KUJDES!
Të ndjeshme ndaj ngrohjes dhe të lehta, të ruajtur në përputhje me rrethanat! Cilësia e pastër Q10 ul sipër 35 gradë Celsius.
Efektet e dobishme të Q10 tregojnë pas disa javësh të konsumit.
Për të shmangur mangësi të përsëritur, ajo është e rekomanduar për të vazhdimisht të marrë një dozë ruajtjen e 10-30 mg në ditë.
Perdorimi i suplement dietik nuk do ndikojnë prodhimin endogjen Q10 në mëlçisë. Pra ne
nuk duhet të shqetësohen se trupi ynë "harron" prodhimin formën e saj natyrore.

Burimi
* A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.

** Study of CoQ10-Enzymes in Gingiva from Patients with Periodontal Disease and Evidence for a Deficiency of  Coenzyme Q10 – Littaru et al, Proc. Nat. Acad. Sci. USA Vol. 71, No. 4, pp. 1456-1460, April 1974,
strijela

CoQ10 Lozenges - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
CoQ10 Lozenges
Back to content