Liver Aid - CaliVita

Go to content

Liver Aid

Produkte të tjera CaliVita
100 tableta

Për mbrojtje të mëlçisë
në magazinë
Liver Aid - ndihmë për mëlçinë
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

kolina, silymarina dhe aminoacidet

Për mbrojtje të mëlçisë

Mëlçia është një prej organeve më aktive në organizëm: dekompozon materialet e dëmshme që futen në organizëm si dhe e pastron organizmin, prandaj mbrojtja e saj është shumë e rëndësishme. Qumështi carangth (barishtja Silybum marianum) është një prej barishteve më të popullarizuara për mbrojtën e mëlçisë, ekstrakti i së cilës në mënyrë efikase ndihmon në vetë-detoksikimin e mëlçisë, në këtë mënyrë edhe rigjenerimin e saj. Aminoacidet të cilat përmbajnë sulfur, si metionina dhe cisteina, gjithashtu i ngritin funksionet vetë-shëruese të mëlçisë. Kromi mund ta lehtësoj barrën e mëlçisë duke ndihmuar në metabolizmin e karbohidrateve.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që aplikojnë medikamente të cilat e dëmtojnë mëlçinë;
- si një trajtim plotësues në dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga alkooli;
- si një trajtim plotësues në dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga viruset;
- atyre që i ekspozohen substancave të tilla gjatë punës së tyre, që do të thotë ngarkesë e jashtëzakonshme mbi funksionin detoksikues të mëlçisë.

A e dini se?
A e keni ditur se qumështi carangth përmban 70-80% silimarinë, një element aktiv, apo komponentë më e shpeshtë e medikamenteve të ndryshme të përshkruara për trajtimin e mëlçisë.
100 tableta

Dozimi:
3-6 kapsula në ditë.

Përbërësit
100mg L-Arginine
100mg L-Cysteine
100mg L- Ornithine
100mg Methionine
100mg Acid Alpha Ketoglutaric
50mg L-Carnitine
25mg Kolinë
15mg Ekstrakt silimarinë
12.5mg Acid Alpha Lipoic
25mcg Krom
10mcg Selen

Mëlçisë është një organ i një rëndësie të madhe që mund të shihet si një "punëtor i madh në shkallë industriale", gjithmonë duke funksionuar me kapacitet të plotë. Ajo luan një rol të dyfishtë në sintetizimin substanca të rëndësishme për trupin dhe zbërthimin e substancave të dëmshme dhe kështu detoksifikimin e trupit. Aktiveve në LiverAid përkrahë funksionimin e shëndoshë të mëlçisë në një mënyrë të natyrshme.

Mëlçisë është një nga organet më komplekse dhe të rëndësishme në trup. Ajo luan një rol në sintezë, të përpunimit dhe / ose rregullimin e një shumëllojshmëri e përbërësve që janë jetike për funksionimin e duhur të metabolizmit, të tilla si glycogen, lipoproteins, bile, vitaminat, aminoacidet, plazma e gjakut, trombocitet, dhe hemoglobinë. Një funksion i madh i mëlçisë është të ndihmojë trupin në përpunimin, dhe largimi i mbeturinave dhe toksinave. Metabolizmi Protein prodhon amoniak, që është helmuese per trupin. Mëlçisë konverton amoniak në ure, e cila është excreted pastaj nga trupi ne urinës. Mëlçisë gjithashtu është kryesisht përgjegjës për zbërthimin dhe eliminimin e substancave të tjera toksike nga gjaku tilla si alkooli dhe droga.

Ndoshta për shkak të natyrës kritike të funksioneve që kryen, mëlçisë është në gjendje për rigjenerimin e qelizave. Mbështetje ushqyese për rigjenerimin e tillë mund të vijë nga squfurit-përmbajnë amino acide të tilla si methionine dhe cysteine, si dhe Aminos tjera të tilla si arginine dhe Ornithine. Më pak se funksionin optimal të mëlçisë mund të shkaktojë yndyrna të grumbulluar në mëlçi dhe kjo nuk konsiderohet i shëndetshëm. Studimet kanë sugjeruar se substanca të tilla si kromit, carntitine dhe choline mund të luajë një rol në rritjen e yndyrë dhe karbohidrate metabolizmin në mëlçi. Një kompleks i quajtur flavanoid silymarin, rrjedh nga carangth Zonja, është një efektiv anti-oxidant dhe është studiuar për efektet e dobishme mbi funksionit të mëlçisë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Liver Aid - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Liver Aid
Back to content