Paraprotex - CaliVita

Go to content

Paraprotex

Produktet e barishte
100 tableta

Formulë kundër parazitëve dhe mikrobeve
në magazinë
çrregullime të tretjes
Detoksifikimi, tretje më e mirë dhe imunitet

Produkti është i pasur me antiseptikë, përbërës pastrues, përmirëson imunitetin e trupit

Produkti përdoret tradicionalisht në trajtimet e pastrimit së bashku me Nopalin dhe Ac Zymes.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

kundër parazitëve dhe kërpudhave

Formulë kundër parazitëve dhe mikrobeve

ParaProtex është një preparat i spektrit të gjerë i kompozimit unik, i cili në mënyrë natyrale mbështet proceset mbrojtëse të organizmit kundër baktereve, viruseve dhe mikrobeve; ofron ndihmë efikase në raste të infeksioneve intestinale; mirëmban shëndetin e florës intestinale; si dhe përforcon sistemin imun përmes mukozës intestinale. Përbërësit e saj aktiv përfshijnë elemente të mirënjohura si vaji i farës së grejpfrutit, hudhra, arra apo karafili, si dhe barishte të tilla që me sukses janë aplikuar në mjekësinë popullore shekuj me radhë, si: frutat e Quisqualis indica , mira gomë-rrëshirë (Commiphora myrrha), berberis (lloj shkurre), dhe Pau d’Arko (lloj barishte).

Kujt i rekomandohet
-          atyre që dëshirojnë ta mbështetin organizmin e tyre në luftë kundër baktereve, viruseve, parazitëve apo infeksioneve intestinale;
-          atyre që dëshirojnë ta përforcojnë sistemin e tyre imun duke e ruajtur shëndetin e florës intestinale;
-          atyre që ballafaqohen me probleme në tretje me qëllim që të lehtësohet funksionimi normal i zorrëve;
-          atyre që mbajnë dietë pastruese;
-          atyre që mbajnë dietë candida, për ta plotësuar ushqimin.

A e dini se :
Pau d’Arko nuk ka efekte ndaluese ndaj baktereve beninje, kurse ndalon shumëzimin e baktereve potencialisht të dëmshme që gjenden në zorrë (E. Coli, Clostridium perfinger)?*


100 tableta

Dozimi:
3×1-2 tableta në ditë me ushqim në mëngjes apo darkë.

Përbërësit
150mg Frutat e Quisqualis indica
100mg Pluhur Chenopodium ambrosioides
50mg Ekstrakt berberis (6% Alkaloide)
50mg Mira gomë-rrëshirë
50mg Vaj karafili
50mg Ekstrakt Pau d`Arco (4:1)
37.5mg Pluhur nga arra e zezë
37.5mg Vaj nga arra e zezë
25mg Ekstrakt nga fara e grejfrutit
12.5mg Pluhur hudhre

ParaProteX - Ndihmë kundër ndërhyrës

A e dini që ju mund të hasni disa milionë parazitëve çdo ditë? Si mund të mbrojtur veten kundër tyre? Duke larë duart ose duke transmetimin dhomën shpesh? Ne priremi të mendojmë se sistemi imunitar i njeriut është i dobësuar në dimër se sa në kohë të tjera të vitit, por ne duhet të kujtojmë se trupi ynë është i ekspozuar për të sulmuar nga bakteret e ndryshme, viruset dhe kërpudhave gjatë gjithë vitit. Edhe pse nuk janë të mikroorganizmave që jetojnë në simbiozë me ne ka disa që mund të jenë patjetër të dëmshme për shëndetin tonë dhe kështu që ka kuptim për të mbrojtur veten kundër tyre.

Fillimin e ParaProteX tonë formulës në treg u parapri nga hulumtimet të gjatë, dhe kjo nuk është e rastit që prej zhvillimit të saj ajo ka qenë vazhdimisht një nga produktet më të suksesshme të kompanisë sonë.

Duke krijuar ParaProteX, qëllimi ynë i dukshëm ishte për të ndihmuar mbrojtjen e trupit tonë ndaj këtyre parazitëve që mund të vijnë në kontakt me të në baza ditore.
Ndër përbërësit e saj aktiv ka përbërësit e tillë të njohur si vaj farë grejpfrut, hudhër, arre, karafil, ndërsa ne gjithashtu shtoi herbs tilla të dobishme, të cilat janë përdorur në mjekësinë tradicionale me sukses mijëra vjet të gjatë, për shembull Rangoon kthetra, mirrë, barberry si dhe pau d'ARCO.
Le të shikojmë shkurtimisht se si këto përbërësit individualisht të kontribuojë në suksesin e formulës tonë.
Rangoon kthetra është një bimë indigjene në Indi, e cila është përdorur në mjekësinë tradicionale veçanërisht në stinët virale, ndërsa ata gjithashtu bëjnë shërimin paste nga gjethet e saj.

Vepron karafil si një antioxidant fuqishme, ndërsa arra të zakonshme për shkak të përmbajtjes së tyre të jodit mund të ndihmojë mbrojtjen kundër parazitëve. Përveç kësaj, ish forcon stomakun dhe në mjekësinë tradicionale përdoret edhe për pastrimin e brendshëm.

Përbërës ynë tjetër bimor, i cili është gjithashtu një cleanser fuqishëm, është farë grejpfrut, më saktë të naftës e saj, avantazh i mëtejshëm i të cilit është se ajo nuk mund të dëmtojë bakteret e zorrëve.

Pau d'ARCO përmban sasi të konsiderueshme të vitaminave dhe mineraleve. Në mjekësinë tradicionale ajo është përdorur kryesisht në sezonet virale dhe mund të ndihmojë në mbrojtjen e trupit në mjedise fungale.

Barberry ka efekte pastrimi që mund të ndihmojnë rezistencën e trupit në mjedise bakteriale. Ajo nxit sistemin imunitar, si fryti i saj përmban vitaminë C, dhe elemente të ndryshme gjurmë dhe minerale.

Mirrë është e pasur me kalium, natrium, silikon, zink dhe klorin dhe mund të ndihmojë për të eliminuar produktet e mbeturinave nga trupi. Ajo mbron dhe ndihmon funksionimin e mëlçisë, dhe kjo mund të forcojë sistemin tonë të tretjes.

Disa prej dorëshkrimeve më të lashta i referohen përdorimit të hudhër nga ushtarët egjiptianë për të ndihmuar qëndrimin e tyre shëndetësore në gjendje të mirë. Kjo është një zgjedhje e shkëlqyer për të ndihmuar të pastruar trupin, si ajo është një antioksidant që stimulon sistemin imunitar dhe kjo mund të ndihmojë për të ruajtur shëndetin tonë në fungale dhe mjedise bakteriale. Disa nga gjyshërit tanë e kanë aplikuar atë me sukses kur ata kishin ftohjet, për shkak të saj kryesor aktiv përbërës, allicin, e cila ka efekte antibiotik. Konsumi i saj stimulon tretje dhe ul shkallën e respektimit të kolesterolit në muret e enëve të gjakut.

Unë jam i sigurt që ju keni parë tashmë disa produkte në treg të cilat janë ndërtuar në vetëm një nga të përmendura sipër, përbërësit e të njohur. Por pse do të zgjedhin ato mbi një produkt ku mund të gjeni çdo gjë në një tabletë, në një kombinim të veçantë?

Provoni ParaProteX produkteve tona sa më shpejt të jetë e mundur, dhe ju do të shihni se shtojce dietetike jonë do të bëhet një pjesë e vazhdueshme e juaj trajtimit ilaç në shtëpi.

KUJDES!

Duke marrë formulën mund të jetë zëvendësim për ekzaminimet mjekësore dhe konsultim. Nëse vëreni praninë e krimbave të zorrëve ose parazitë të tjerë, kërkoni këshilla mjekësore menjëherë.

ParaProteX - Ndihmë kundër ndërhyrësve

A e dini se mund të hasni disa milionë parazitë çdo ditë? Si të mbroheni prej tyre? I lani duart apo e transmetoni shpesh dhomën? Ne priremi të mendojmë se sistemi imunitar i njeriut është i dobësuar në dimër se në periudhat e tjera të vitit, por duhet të kemi parasysh se trupi ynë është i ekspozuar ndaj sulmeve nga baktere, viruse dhe kërpudha të ndryshme gjatë gjithë vitit. Edhe pse ka mikroorganizma që jetojnë në simbiozë me ne, ka disa që mund të jenë padyshim të dëmshëm për shëndetin tonë dhe për këtë arsye ka kuptim të mbrohemi kundër tyre.

Lansimit të formulës sonë ParaProteX në treg i parapriu një kërkim i gjatë dhe nuk është rastësi që që nga zhvillimi i saj ka qenë vazhdimisht një nga produktet më të suksesshme të shoqërisë sonë.

Duke krijuar ParaProteX, qëllimi ynë i pa maskuar ishte të ndihmonim në mbrojtjen e trupit tonë kundër këtyre parazitëve me të cilët kontaktojmë çdo ditë.
Ndër përbërësit e tij aktivë ka përbërës të tillë të njohur si vaji i grejpfrutit, hudhrës, arrës, karafilit, si dhe kemi shtuar barishte të tilla të dobishme, të cilat janë përdorur në mjekësinë tradicionale me sukses për mijëra vjet, për shembull rrëshqanorët Rangun, mirrë, barberry dhe Pau d'Arco.
Ne do të shohim shkurtimisht se si këta përbërës individualisht kontribuojnë në suksesin e formulës sonë.
Kacavjerrës Rangoon është një bimë autoktone në Indi, e përdorur në mjekësinë popullore sidomos gjatë stinës së viralëve, ndërsa nga gjethet e saj bëjnë edhe brumë shërues.

Karafili vepron si një antioksidant i fuqishëm, ndërsa arrat e zakonshme për shkak të përmbajtjes së tyre të jodit mund të ndihmojnë në mbrojtjen kundër parazitëve. Përveç kësaj, e para forcon stomakun dhe në mjekësinë tradicionale përdoret edhe për pastrimin e brendshëm.

Përbërësi tjetër ynë bimor, i cili është gjithashtu një pastrues i fuqishëm, është fara e grejpfrutit, veçanërisht vajrat e tij, një avantazh shtesë i të cilave është se nuk mund të dëmtojë bakteret miqësore të zorrëve.

Pau d'Arco përmban sasi të konsiderueshme të vitaminave dhe mineraleve. Në mjekësinë tradicionale përdoret kryesisht në sezonin viral dhe gjithashtu mund të ndihmojë në mbrojtjen e trupit në mjedise mykotike.

Barberry ka efekte pastruese që mund të ndihmojnë trupin t'i rezistojë rezistencës në mjediset bakteriale. Ai forcon sistemin imunitar, pasi fruti përmban vitaminë C, dhe elementë të ndryshëm gjurmë dhe minerale.

Mirra është e pasur me kalium, natrium, silikon, zink dhe klor dhe mund të ndihmojë në eliminimin e produkteve të mbeturinave nga trupi. Ai mbron dhe ndihmon punën e mëlçisë dhe mund të forcojë sistemin tonë të tretjes.

Disa nga dorëshkrimet më të vjetra i referohen përdorimit të hudhrës nga ushtarët egjiptianë për të ndihmuar në mbajtjen e shëndetit të tyre në gjendje të mirë. Është një zgjedhje e shkëlqyer për të ndihmuar në pastrimin e trupit, pasi është një antioksidant që stimulon sistemin imunitar dhe gjithashtu mund të ndihmojë në ruajtjen e shëndetit tonë në mjedise kërpudhore dhe bakteriale. Disa nga gjyshërit tanë e kanë përdorur me sukses kur janë të ftohur, për shkak të përbërësit kryesor aktiv të tij, alicinës, e cila ka efekte antibiotike. Konsumimi i tij stimulon tretjen dhe ul sasinë e kolesterolit që ngjitet në muret e enëve të gjakut.

Jam i sigurt që keni parë tashmë disa produkte në treg që bazohen në vetëm një nga përbërësit e mësipërm, të njohur. Por pse do të zgjidhnit më shumë se një produkt, ku mund të gjeni gjithçka në një tabletë, në një kombinim unik?

Provoni produktin tonë ParaProteX sa më shpejt të jetë e mundur dhe do të shihni që suplementi ynë dietik do të bëhet pjesë e vazhdueshme e trajtimit tuaj me ilaçe në shtëpi.

PARALAJMËRIM!
Marrja e formulës nuk mund të zëvendësojë ekzaminimet dhe këshillimet mjekësore. Nëse vëreni praninë e krimbave të zorrëve ose parazitëve të tjerë, kërkoni menjëherë kujdes mjekësor.
strijela

Paraprotex - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Paraprotex
Back to content