Ac Zymes - CaliVita

Go to content

Ac Zymes

Ac Zymes
100 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë

Përbërësit
2miliarda Lactobacillus acidophilus
Produkt probiotik

AC-Zymes është një produkt probiotik që përmban një numër të lartë të baktereve Lactobacillus acidophilus. Lb. acidophilus është një baktere e qëndrueshme dhe e dobishme e cila mbështet shëndetin e sistemit intestinal duke zëvendësuar qelizat probiotike të humbura gjatë ditës dhe duke marr pjesë në aktivitetin e sistemit imun. Ndihmon në mbrojtjen e florës normale bakteriale të traktit digjestiv, kështu që ju mund ta mbështetni në mënyrë efikase funksionimin e shëndoshë të sistemit tuaj digjestiv. Produkti ynë, Acidophilus, përmban edhe fibra të farës së bimës psyllium (plantago ovata). Këto fibra mund të fermentohen në zorrën e trashë, duke ndihmuar në funksionimin e baktereve të dobishme që banojnë në këtë pjesë të sistemit digjestiv.

Kujt i rekomandohet?
- gjatë apo pas trajtimit me antibiotik, dhe për t’iu shmangur efekteve dëmtuese të medikamenteve tjera të aplikuara për një kohë të gjatë;
- për të plotësuar trajtimin e infeksioneve të rënda këpurdhore (probleme dermatologjike, gjinekologjike);
- në rast të problemeve digjestive që shfaqen si rezultat i stresit;
- si trajtim plotësues në rastet e çrregullimit të stomakut apo diarresë;
- për të parandaluar efektet dëmtuese të alkoolit dhe duhanit në florën intestinale;
- për shkak se përmban fibra Acidophilus rekomandohet edhe në rastet e kapsllëkut.

A e dini se?
A e keni ditur se Lactobacillus acidophilus mund t’i reduktoj simptomat e alergjisë? *

Burimi
*Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
Përmbledhje
AC Zymes është një produkt që përmban mikro-florën bakteriale e cila është thelbësore për mirëqënien tonë. Kjo ndihmon për të ruajtur nivelin e duhur të baktereve të mira të zorrëve në organizmin tonë. Ka një lidhje shumë e fortë në mes të funksionimit të zorrës së trashë dhe shëndetin tonë. Flora e zorrëve të shëndetshme luan një rol të rëndësishëm. Flora e zorrëve mund të jetë zhvlerësuar për shkak të një mënyrë jo të shëndetshme të jetës, konsumi i alkoolit, dëmet mjedisore, medikamente të caktuara, terapia me antibiotikë etj .. Këto të rezultateve në shumëzimin e (të dëmshme) bakteret e zorrëve. Si rezultat përgjigjet e ndihmon tretjen e ushqimit dhe imune janë të dobësohet dhe edhe më shumë probleme me mirëqenien e përgjithshme mund të lindin.

Vlen për të marrë në situatat e tilla shtesë të cilat ofrojnë bakteret Lactobacillus acidophilus të tilla si, të cilat janë një pjesë e normale të zorrëve mikro-florën.

Produkt të lartë të cilësisë - AC Zymes ofron vetëm në një kapsulë 2 miliarda këtyre baktereve miqësore. Produkt i tillë është quajtur probiotic dhe është në dobi të funksionimit të trupit tonë.

Lactobacillus acidophilus është një bakter veçanërisht rezistent dhe i dobishëm. Ajo mund të jetojnë për aq kohë sa 10 ditë ose më shumë në sistemin e tretjes. Studime të shumta shkencore kanë treguar se Lactobacillus acidophilus ngadalëson përhapjen e disa të dëmshme mikroorganizmave kryesisht duke krijuar kushte acid cilat janë të pafavorshme për disa nga patogjene, të tilla si clostridiums, bakteret coli, ose kërpudhave, me anë të substancave të liruar të cilat kanë efekt antibiotik apo nga Konkursi për ushqim me mikroorganizma të tjera. Vlen të theksohet se L. acidophilus marrin pjesë gjithashtu në tretje të ushqimit duke rritur thithjen e proteinave, yndyrave dhe disa prej mineraleve të tilla si: bakër, kalcium, hekur, zink dhe mangan. Ata kanë gjithashtu aftësinë për të bërë disa nga vitaminat: niacin, riboflavin, vitaminë B1 (thiamine), acid Pantothenic dhe gjithashtu ata të ulur poshtë nivelin e kolesterolit. Lactobacillus acidophilus ndihmon të siguruar mbështetje për një sistem të shëndetshëm ndihmon tretjen e ushqimit, duke ndihmuar për të ruajtur florën normale Bakteri i kanalit ushqimore. L. acidophilus janë shumë të dobishme në trajtimin e infeksionit fungale dhe gjithashtu trajtimin e ndihmës e problemeve të puçrra fytyre dhe lëkurës.

Duke përdorur AC Zymes në baza ditore në mes të ngrënies do të ndihmojë për të ruajtur tretje të mirë dhe shëndetin e zorrëve. Kapsulë mbulon bakteret është rezistent ndaj acidit në stomak dhe për këtë arsye ajo garanton cilësi të lartë të këtij produkti.

Vërejtje!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Në rast të diarresë është e mjaftueshme për të marrë Acidophilus për 5-6 ditë të kthehen në florës normale të zorrëve, përveç duke marrë formulën, masat e bujare (konsumi i madh lëngshme) gjithashtu duhet të merren!
Në rast të çdo lloj siklet gastrointestinal, gjendje apo sëmundje (p.sh: diarre, ulcerat, sëmundje Crohn) kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të marrë produktin.
Gjatë trajtimit të infeksionit fungale (probleme dermatologjike ose gjinekologjike) të rënda dhe pas trajtimit, ju duhet të marrë Acidophilus në një dozë dhe kohëzgjatjen e përshkruar nga mjeku juaj.
Në luftimin e sëmundjeve fungale hudhër dhe amino acid arginine gjithashtu mund të jenë të dobishme.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content