Vein ProteX - CaliVita

Go to content

Vein ProteX

Produkte të tjera CaliVita
60 tableta

Për mbrojtje të venave
në magazinë
Vein ProteX - Lehtësim i shpejtë për këmbët!
Lehtësim i shpejtë për këmbët!

Çdo ditë përballemi me faktorë të pakëndshëm që ndikojnë negativisht në shëndetin e këmbëve tona. A ka ndonjë që nuk e ka ndier kurrë "rëndimin" e këmbëve, këmbët e djegura dhe këmbët e fryra në fund të një dite të gjatë? Vein ProteX ofron një zgjidhje natyrale për këto probleme.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Antioksidantë - sistemi vaskular

Për mbrojtje të venave

Antioksidantët luajnë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e venave, pasi që arteroskleroza dhe sëmundjet tjera të venave kryesisht janë pasojë e efekteve të dëmshme të radikaleve të lira. Vein ProteX është një produkt me bazë antioksidante me përbërës aktiv të cilët i forcojnë dhe i mbrojnë venat. Përbërësit aktiv të nxjerrë nga fara e rrushit, të kompletuar me kompleksin hespiridin, i luftojnë së bashku radikalet e lira. Xhenxhefili dhe curcuma (lloj barishte), në anën tjetër njihen në mjekësinë popullore për efektet e tyre në stimulimin e qarkullimit të gjakut.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që për një kohë të gjatë qëndrojnë ulur apo në këmbë gjatë punës së tyre;
- për t’i luftuar sëmundjet e venave dhe për ta mirëmbajtur strukturën e venave;
- atyre që luftojnë me peshën trupore.

A e dini se?
A e keni ditur se çfarë punë të rëndë kryejnë venat në baza ditore? Pothuaj vazhdimisht ato e pompojnë gjakun e varfër me oksigjen në drejtim të zemrës, përkundër sfidës së gravitetit. Sasia ditore e gjakut që qarkullon në vena arrin deri në 7.000 litra.
60 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit
250mg Vitaminë C
150mg Metil-Sulfonil-Metani
100mg Kompleks Oligomeric Proanthocyanidins (nga ekstrakti i farës së rrushit)
66.6mg Ekstrakt nga rrënja e xhenxhefilit (std. 40% gingerole)
50mg Ekstrakt xhenxhefili (std. 25% curcumin)
15mg Kompleks Hesperidin

Pas periudhave të shkurtra të gjata në këmbë apo ulur shumë njerëz përjetojnë këmbët e rënda, dhimbje ose ënjtje. Për shumë prej tyre shumë orë në këmbë dhe ulur është një shoqërues i profesionit të tyre (mësuesit, floktarët, kirurgët, punëtorët e zyrës, etj) dhe VeinProteX mund të ofrojnë ndihmë të madhe, ashtu siç është zhvilluar posaçërisht për mbështetjen e shëndetit të venave.

Pas këmbë të përhershëm apo ulur shumë njerëz përjetojnë këmbët e rënda, dhimbje ose ënjtje. Për shumë prej tyre shumë orë në këmbë dhe ulur është një shoqërues i profesionit të tyre (mësuesit, floktarët, kirurgët, punëtorët e zyrës etj) formula VeinProteX mund të ofrojnë ndihmë në këtë problem, siç veçanërisht ajo është zhvilluar për të mbështetur shëndetin e venave.

Ne shpenzojnë më të madhe të jetës sonë në këmbët tona; rrjedhimisht ne (duhet) t'i kushtojë vëmendje shtesë për shëndetin e këmbëve tona. Kjo nuk është një pyetje e thjesht estetike; tendosje të zgjatur mund të konsiderueshme të veshin këmbët tona, shenjat e para të cilat janë të fryrjes, dhimbje dhe ndjenjë e shurdhim në këmbë. Ankesat mund të rritet me mbipeshë, ose të papërshtatshëm (megjithatë shpesh modë) këpucë.
Ne nuk do të mendoj edhe se sa e vështirë venat tona të punuar në baza ditore. Ata duhet të pompimit të gjakut të ulët oxygenated lart kundër gravitetit, në drejtim të zemrës tonë. Shuma ditore e kjo mund të arrijë sa më shumë që 7000 litra.
Ne mund të mbështesin shëndetin e venave tona me shumë gjëra praktike, të cilat në mënyrë karakteristike duhet të zbatohen nga jashtë (banja të ftohta, masazhet, propping deri këmbët), por njerëzit zakonisht mbështeten në to vetëm në rast të ankesave tashmë të zhvilluara. Përdorimi i këtyre është i padiskutueshëm, por ne duhet të mendojmë si dhe të parandalimit. Agjentët aktivë të VeinProteX mbështesin shëndetin dhe funksionimin e shëndoshë të venave.
Farë rrushi është baza e formulës mbështetëse e shëndetit të venave. Komponentët e tij polyphenolic (për shembull proantocianidinat oligomeric, krahasoni OPC), mund të promovojë mbrojtjen e qelizave kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira. Kompleks Hesperidin dhe vitaminë C kanë efekt antioxidant. Kjo e fundit, përveç shumë efekteve të saj të tjera të dobishme merr pjesë në ruajtjen e strukturës normale të enëve të gjakut. Përveç më sipër, ai përmban ekstrakt të dy bimë të tjera të çmuara, xhenxhefil dhe shafran i Indisë.

KUJDES!
Formulë nuk mund të jetë një zëvendësim për konsultime mjekësore dhe trajtim. Në rastin e sëmundjeve deje kërkoni këshilla mjekësore!
Në rastin e aplikuar formulën gjatë shtatzënisë dhe infermierinë, ju lutem kërkoni këshilla mjekësore!
Për rezultate më të mira, një kurë e të paktën 3-muaj kurë është e rekomanduar.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Vein ProteX - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Vein ProteX
Back to content