Aquarion - CaliVita

Go to content

Aquarion

Produktet e tjera
Aparat special për pastrimin dhe jonizimin e ujit, që prodhon të jonizuar, të pasur me oksigjen, pa ndotës të metaleve të rënda dhe toksina. Aciditetin ose alkalinitetin e ujit mund ta përcaktojmë vetë. Uji alkalik i jonizuar është një antioksidant që ka një efekt të dobishëm në trupin tonë për shkak të vetive të tij alkalizuese.
25% zbritje në blerjen e parë >>
Elektronikë
Pajisje për filtrimin e ujit
në magazinë
Elektronikë
arrow
Calivita Aquarion

jonizues uji

Aquarion

Pajisje për filtrimin e ujit

Aquarion është një pajisje e veprimit efikas për pastrimin e ujit e cila prodhon ujë të jonizuar alkalin apo acidik, të pasur me oksigjen dhe pa metale të rënda apo substanca toksike, në shkallët që përcaktohet nga përdoruesi. Ushqimi ynë, shumë produkte të aditivëve industrial dhe medikamente të caktuara mund të rezultojnë në acidifikimin e organizmit. Uji i jonizuar në mënyrë të shkëlqyeshme mundet ta balancoj trupin (nga acidifikimi), për më tepër uji i jonizuar posedon edhe efekte antioksidante.

Kujt i rekomandohet?
-          atyre që për çdo ditë dëshirojnë të pinë ujë të pastër, pa substanca toksike;
-          atyre, ushqimi i të cilëve nuk përmban sasi të mjaftueshme të produkteve alkaline ushqimore;
-          në raste të problemeve me tretje dhe refluksit*;
-          për dietat pastruese;
-          si shtesë në trajtimin e gingivitit apo infeksioneve orale;
-          atyre që shpesh mbajnë dieta të rrepta.

Uji acidik

-          për secilin, për ta trajtuar fytyrën dhe lëkurën;
-          si pika hunde, për ta pastruar hundën e bllokuar;
-          uji me një vlerë të lartë tëpH-së mund të shfrytëzohet në shtëpi për të sterilizuar sipërfaqet pa shfrytëzimin e kimikalieve.

A e dini se?
A e keni ditur se trupi i njeriut përmban 75% ujë? Kështu që, për t’i mirëmbajtur proceset natyrale fiziologjike të trupit tonë (psh absorbimi i mirëfilltë i ushqimeve), në ditë ne duhet të pimë 2.5–3 litra ujë të pastër të pasur me oksigjen.

Vërejtje!
Uji i jonizuar acidik nuk është i përshtatshëm për shfrytëzim të brendshëm (konsumim)! Gjithmonë sigurohuni që gradualisht të njoftoheni me trajtimin e ujit alkalin!


Aquarion ionizer ujit dhe Filter

Përshkrimi:
AQUARION Pajisja është një aparat të lartë-powered filtrim të ujit, i cili prodhon jonizues, oksigjen i pasur, metaleve të rënda dhe toksina të ujit të lirë.Aciditetit ose alkalinitetit mund të rregullohen në baza individuale. Ajo mund të përdoret për qëllime të ndryshme. Ujit jonizues alkaline është një antioxidant dhe për shkak të efektit të saj alkalinizon mund të ofrojnë disa përfitime për trupin tonë. Ujë acid është vetëm për përdorim të jashtëm.

Hulumtimet sugjerojnë se uji jonizues alkaline është një anti-oxidant, të dobishme në ushqim me kërma radikalet e lira nga trupi. Radikalet e lira janë atomet e paqëndrueshme me elektrone unpaired që vjedhin elektronet nga atomet e tjera, duke shkaktuar ato nga ana e tij për t'u bërë radikalet e lira. Dëmi celular shkak nga ky reaksion zinxhir të radikaleve të lira (të quajtur oksidimi) po fiton besim në mesin e shumë shkencëtarëve si shkaku rrënjë e plakjes.

Ujit jonizues alkaline mund të jetë i dobishëm në rivendosjen e një metabolike ekuilibër të shëndetshëm acid-bazë, si ushqime, aditivëve të ushqimit dhe medikamente mund të zhvendoset ekuilibrin pH e trupit drejt acid.

Uji Jonizues acid mund të jetë e dobishme për të jashtme, aplikimet aktuale. Kjo mund të ndihmojë të mbështesë lëkurë të shëndetshme, dhe për të mbajtur poret e lirë nga papastërtitë. Ajo është përdorur kundër këmbë dhe kërpudhat gozhdë, dhe në Japoni ka qenë përdorur për një efekt kundër plagë dhe djegie.
Molekulat e ujit kanë tendencë për lidhje së bashku në grupe të cilat mesatare 12 në 18 molekulave individuale apo më shumë. Ujë Jonizues ka tendencë për të formuar grupe më të vogla, zakonisht mesatarisht rreth 6 molekula.Grup më i vogël mund të rrisë thithjen qelizor, dhe për të ndihmuar të përmirësuar efektin hydrating e ujit.

Keywords: Aquarion, CaliVita, filtër të ujit, ionizer ujë
arrow

Aquarion - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Aquarion
Back to content