VeinCare - CaliVita

Go to content

VeinCare

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
75 ml

Krem për vena
në magazinë
VeinCare - Lehtësim i shpejtë për këmbët!
Lehtësim i shpejtë për këmbët!

Çdo ditë përballemi me faktorë të pakëndshëm që ndikojnë negativisht në shëndetin e këmbëve tona. A ka ndonjë që nuk e ka ndier kurrë "plotësinë" e këmbëve, këmbët e djegura dhe këmbët e fryra në fund të një dite të gjatë? Vein Care ofron një zgjidhje natyrale për këto probleme.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Krem për vena

Krem për vena

Vein Care është një produkt i cili përmban hirudinë, e cila ju ofron një zgjidhje natyrale për problemet tuaja me këmbët e rënda. E izoluar nga shushunja, hirudina liron këmbët nga tensioni, nga ndjenja e këmbëve të rënda (të ënjtura); përveç kësaj, ka edhe efekt kozmetik: lëkurën e thatë dhe të ndjeshme e bën të butë, elastike dhe i jep asaj ndjenjë mëndafshi. Produkti përmban edhe barishten e quajtur Siegesbeckia orientalis (St. Paul's Wort), e cila në mënyrë efikase qetëson lëkurën dhe redukton skuqjen e saj.

Kujt i rekomandohet?
për ta plotësuar trajtimin kompleks të venave varicose dhe për ta parandaluar zhvillimin e tyre;
atyre që qëndrojnë një kohë të gjatë ulur apo në këmbë gjatë punës së tyre, e që si rezultat vjen deri tek ngarkesa në këmbë;
atyre që shpesh veshin këpucë të ngushta dhe papërshtatshme;
atyre me mbi-peshë apo ata që kanë pak aktivitete fizike, dhe kjo ndikon në këmbët e tyre.

A e dini se?
A e keni ditur se shushunjat përbënin një pjesë thelbësore të pajisjeve të shëruesve në Azi qysh se 3000 vite më parë?

Dozimi:
të aplikohet në pjesën e dëshiruar në lëkurës dhe të fërkohet butë deri 3 herë në ditë.
75 ml


strijela

Vein Care - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
VeinCare
Back to content