Aquabelle Qumështi për përkujdesje dhe pastrim të lëkurës - CaliVita

Go to content

Aquabelle Qumështi për përkujdesje dhe pastrim të lëkurës

Produktet e tjera
Aquabelle Qumështi për përkujdesje dhe pastrim të lëkurës
Losion hidrat pastrues (150 ml)

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Karakteristikë unike e losionit hidrat pastrues është se losioni njëkohësisht me pastrimin e fytyrës bën edhe hidratimin e lëkurës. Prandaj nuk ka nevojë që të bëhet larja e saj nga fytyra. Përbërësit e saj aktiv janë vaji avokado dhe jojoba, të cilat lehtësisht dhe në mënyrë efikase e largojnë papastërtinë nga lëkura, kurse përmbajtja e lartë e vitaminës E ofron mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira. Produkti ka veprim të këndshëm dhe freskues.

A e keni ditur se uji i rafinuar deuterium në mënyrë të dobishme ndikon në ndarjen e qelizave, dhe në këtë mënyrë e ngadalëson plakjen.


Back to content