Citrimax & Chromium - CaliVita

Go to content

Citrimax & Chromium

Citrimax&Chromium
90 tableta

Dozimi:
1-3 tableta në ditë.

Përbërësit
250mg Citrimax Citrimax (Garcinia cambogia)
30mcg Krom
Formulë për humbjen e peshës

Reduktimi i oreksit mund të jetë ndihmë e madhe për personat që mbajnë dietë për dobësim.  Produkti Citrimax&Chromium përmban dy agjentë aktivë që saktësisht e kanë këtë qëllim: acidi hidro-citrik (HCA) që ekstraktohet nga Garcinia cambogia ndalon që ushqimi i konsumuar të transformohet në yndyrë, gjithashtu kontribuon në kontrollimin e ndjenjës së urisë, kurse kromi organik ndihmon në reduktimin e ndjenjës së urisë dhe dëshirës për ëmbëlsira.

Kujt i rekomandohet?
-          për ta plotësuar dietën për humbjen e peshës, dhe për ta reduktuar oreksin;
-          për ta ndihmuar ndryshimin mënyrës së jetës, dhe të lehtësohet ky ndryshim.

A e dini se?
A e keni ditur se obeziteti shton rrezikun për disa sëmundje të caktuara?  Obeziteti formon një vatër për sëmundjet metabolike (diabeti, nivele jo të zakonshme të yndyrës në gjak), sëmundjet kardiovaskulare, deformime degjeneruese të eshtrave dhe nyjave, dhe sëmundje kanceroze?
Përmbledhje:
Një peshë ideale dhe një figurë e gjobë mund të jetë një tregues i shëndetit të mirë. Një dietë humbje peshe mund të mbështetet nga shtesa moderne ushqimore si Citrimax & kromit, të bëra me hydroxycitrate (HCA), të cilat mund të parandalojnë carbs nga të qenit të konvertohet në yndyrë, dhe kromit është e mirë për nivelet më mirë të balancuara të sheqerit në gjak.

Kromi luan një rol të rëndësishëm në oksidimi i karbohidrateve për të prodhuar energji, si dhe rregullimin e trupit ruajtje yndyrë. Kështu kromit dhe Citrimax priren të veprojnë synergistically për të ndihmuar të siguruar mbështetje optimale ushqyese për programet e menaxhimit peshë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Kjo produkteve është vetëm për të rriturit, dhe nuk është i rekomanduar ndërsa shtatzënë ose pleqsh.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content