Coenzyme Q10 - CaliVita

Go to content

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10
90 kapsula

Dozimi:
Nëse mjeku nuk cakton ndryshe, 1-3 kapsula në ditë.

Përbërësit
10mg Koenzimë Q 10
1000N.I. Beta Karroten
10N.I. Vitaminë E
10mcg Selen
Q10 antioxidants

Kapsula të cilat përmbajnë ubikinon dhe antioksidante tjera të domosdoshme për  procese energjetike, të dedikuara për persona të moshës mbi 35 vjeqare.

Kujt i rekomandohet?
Koenzimi Q10 (CoQ10, ubikinon) është materie e ngjashme me vitaminë. Përkujton në vitaminë E, por ka veprim më të fuqishëm antioksidativ edhe se ajo. Mund të konsiderohet si një lloj katalizatori i cili, proceset biokimike i përshpejton, respektivisht i drejton në kahe të dobishme. Koenzimi Q10 është i domosdoshëm për ruajtjen e papenguar të proceseve biokimike dhe biologjike si dhe për funksionimin e shëndoshë të organizmit. Furnizimi jo i mjaftuar i organizmit me koenzim Q10, mund të sjellë deri te shkatërrimi i ekonomizimit me energji dhe deri te çrregullimet më të ndryshme funksionale. Qysh me zbritjen e nivelit të koenzimit Q10 për 25%  nën vlerën normale, fillojnë të paraqiten lloje të ndryshme të sëmundjeve. Koenzimin Q10 organizmi e prodhon vetë përafërsishtë deri në moshën 30 vjeqare, por krahas rrritjes së moshës, sasia e koenzimit Q10 në organizëm zvogëlohet, andaj duhet ta kompenzojmë përmes ushqimit, respektivisht me marrjen e shtesave ushqimore.

Katalizatori qelizor.
Përmbledhje:
Furnizimit qelizat tuaja me burimin e nevojshëm të energjisë dhe ju do të jetë i kënaqur me rezultatin! Q10 është një substancë e cila eshte e domosdoshme per furnizimin me energji të qelizat. Nëse qelizat tona të marrë detyrimet e tyre, ata aktivizoj tërë trupin. Rezultati? Duke punuar aftësi, energji dhe agility outdoing madje edhe të rinjtë.

Furnizimi me energji i qelizave tona - dhe kështu e tërë e trupit tonë - është e garantuar nga Q10 coenzyme (CoQ10, ubiquinone). Kjo substancë është i pranishëm në secilin prej qelizave të, kjo ndihmon përbërësit transformuar në ATP (trifosfati adenosine) që është në mbartes energjisë. Nëse një qelizë ka nevojë për energji, kryesisht merr atë nga decomposing ATP. Q10 është prodhuar në një anë të mëlçisë; nga ana tjetër ne e ha atë me ushqim. Është e rëndësishme të dini se se prodhimi endogjen i Q10 bie me avancimin e moshës (30-35 vjet me radhë).

Q10 mund të ofrojnë ndihmë jo vetëm në rast të zvogëlimit të prodhimit në moshë të moshuar, por në rast të rritjes së tendosje fizike-mendore, apo në njerëz pas një dietë të paekuilibruar. Ajo garanton prodhimin e zgjeruara të energjisë dhe më pak lodhje. Q10 nuk eshte nje medikament, por një substance natyral prodhuar nga trupi tonë si. Nuk ka efekt anësor i Q10 është zbuluar deri tani. Përveç efektit të saj energjike është e domosdoshme për prodhimin e proceseve në nivel qelizor të energjisë, ndihmon në ruajtjen e funksioneve të shëndetshme kardiake; nga efektet e saj antioxidant promovon mbrojtjen e qelizave kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira.

KUJDES!
Të ndjeshme ndaj ngrohjes dhe të lehta, ajo duhet të konsiderohet në ruajtjen! Cilësia e pastër Q10 ul sipër 35 gradë Celsius.
Efektet e dobishme të Q10 tregojnë pas disa javësh të konsumit.
Për të shmangur mangësi të përsëritura, ajo është e rekomanduar për të marrë vazhdimisht një dozë ruajtjen e 10-30 mg në ditë
Perdorimi i suplement dietik nuk do ndikojnë prodhimin endogjen Q10 në mëlçisë. Pra, ne nuk duhet të shqetësohen se trupi ynë "harron" prodhuar atë në.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content