Culevit - CaliVita

Go to content

Culevit

Culevit
180 tableta

Dozimi:
3-5 x 2 tableta në ditë.

Përbërësit
35mg Vitaminë C
1mg Vitaminë B6
0.8mg Vitaminë B2
0.03mg Biotin
78.39mg Arginin
33.04mg Phenylalanine
31.03mg Histidine
29.84mg Methionine
15.32mg Tryptophan
1.27mg Tyrosine
23.47mg Acid Malic
2.26mg Adenine
Parandalues në rritjen jo normale të qelizave

Culevit është një kompozim natyral i vitaminave dhe aminoacideve; ky produkt përmban sasi të konsiderueshme të aminoacideve, vitaminave dhe ndërtuesve tjerë të blloqeve qelizore, gjitha këto kanë rëndësi specifike në rigjenerimin dhe përforcimin e organizmit në raste të sëmundjeve serioze, shëndetit të dobët, humbjes së peshës dhe gjendjes së keqe në përgjithësi. Culevit është i dobishëm në parandalimin dhe trajtimin e ndarjes jo normale të qelizave dhe mund ta mbështesë mekanizmin mbrojtës kundër kanceroz të trupit.

Kujt i rekomandohet?
-          për ta ndihmuar rigjenerimin e organizmit;
-          gjatë periudhës së rigjenerimit pas operacioneve, lëndimeve dhe sëmundjeve serioze;
-          në raste të sëmundjes së kancerit si tretman plotësues, me pajtimin e mjekut.

A e dini se?
A e keni ditur se trupi ynë rregullisht prodhon qeliza kanceroze, kundër së cilës ne mbrohemi me anë të një “sistemi mbrojtës” të veçantë?
Përmbledhje:
Përbërësit aktiv të Culevit shtojce dietetike janë aminoacidet dhe vitamina, të cilat marrin pjesë në funksionimin normal të trupit. Culevit tabletë mund të aplikohet me rezultate të mira për roborating, ose për rigjenerimin e trupit në rast të sëmundjes apo gjendjes së shërimit.

Agjentët aktivë të formulës janë amino acide e strukturës ndryshme kimike, (metionine, fenilalanine, triptofanit, arginine, histidine, tyrosinës); vitamina (vitaminë C, B2, B6, biotin) dhe intermediates brendaqelizore (acid malik) dhe bazave nukleike (Adenina), të cilat mbështesin efektivisht proceset e rëndësishme fiziologjike të trupit tonë. Ata gjithashtu të siguruar funksionimin normal të sistemit imunitar dhe metabolizmin. Bazuar në të dhënat shkencore leterature, dhe përvoja praktike, Culevit tabletë mund të zbatohet në mënyrë të efektshme operacionet dhe lëndimeve në periudhën e rimëkëmbjes më pas, në rrjedhën e proceseve të rigjenerimit të trupit.
dy njerëz të moshuar hedhje
Agjentët aktivë të Culevit tabletë janë të përfshira edhe në dietën tonë të përditshme (megjithatë në proporcione të ndryshme). Njerëz të shëndetshëm gjithashtu mund të marrë atë preventive dhe kjo mund të jetë një shtesë diete efektive për ata që pas një masë të trupit reduktimin apo dietë të tjera të ngurtë.

Vërejtje!
Nëse jeni alergjik ndaj ndonjërit prej produkteve apo shtesave, mos e konsumoni produktin! Nuk është i përshtatshëm për pacientët me phenylkenoturi, për shkak të përmbajtjes së phenylalaninës. Nuk rekomandohet për pacientët me dializë të veshkave dhe atyre që vuajnë nga mosfunksionimi i mëlçisë. Mos e përdorni preparatin  nëse vuani nga sëmundja tumorale karcinoide me sekrecione të serotoninës. Në rast të ekzistimit dhe njohjes së mosfunksionimit serioz të veshkave dhe mëlçisë, konsultoni mjekun tuaj para aplikimit të tabletës. Në rast të ulcerës gastrike apo duodenale, përdorimi i tabletave Culevit kërkon shqyrtim individual.
Back to content