Detox Patch - CaliVita

Go to content

Detox Patch

Detox Patch
12 fasha

Përbërësit
Uthull bamboo
Uthull qiparisi
Turmalinë
Këpurdhë agaricus
Rrënjë Achyranthis
Rrënjë Paeoniae rubrae
Xhensen Siberian
Artemisia iwayomogi
Caragana sinica
Platicodon grandiflorum
Fasha detoksikuese

Trupi ynë secilën ditë ballafaqohet me substanca të panumërta toksike: substancat toksike mund të akumulohen si rezultat i ekspozimit në ndotjen mjedisore, në kimikalie, në medikamente, dhe në produkte të caktuara për klientë. Duke i shfrytëzuar përbërësit e saj të zgjedhur me kujdes dhe me ndihmën e ngrohtësisë të emituar nga refleksologjia turmalinë dhe orientale, produkti Detox Patch ndihmon në largimin e këtyre substancave gjatë çlodhjes, duke aplikuar metodat natyrore.

Kujt i rekomandohet?
-          secilit, për t’i larguar substancat e akumuluara toksike;
-          atyre që konsiderojnë se detoksikimi periodik tradicional është shumë i rëndë për ta bartur. Detox Patch ofron një mënyrë më të butë dhe më të pastër të detoksikimit;
-          për të plotësuar shtesat ushqimore në rast të tretmanëve periodike detoksikuese.

A e dini se?
A e keni ditur se refleksologjia e tabanit është një prej tretmanëve alternative efekti dhe dobia e së cilës është pranuar edhe nga mjekësia perëndimore?
Përmbledhje:
Zhvillimi i shpejtë i qytetërimit gjithashtu nënkupton se trupi ynë është përballur çdo ditë me ngarkesa e toksinave. Për fat të keq ne nuk mund të shmangur ndeshi ndotjes mjedisore, kimike, medikamente dhe mallra të caktuara të konsumit. Bulk prej tyre mund të grumbullohen në trup. Detox Patch heq ato nga trupi me ndihmën e diturisë Lindore.

Detox Patch ka tre parime të veçanta, por synergistic:
Agjentët e saj aktive janë të cilësisë më të lartë, përbërësit tërësisht natyrore që janë zgjedhur me kujdes për pronat e tyre hydrophyllic, e cila ndihmon për të nxjerrë substancave nga trupi transdermally (përmes lëkurës).
Mbështetja e agjentë aktive është turmalinë, një mineral i cili është gjetur të natyrshme të gjeneruar të butë larg infra-të kuqe (FIR) nxehtësi. Ngrohje infra të kuqe ka tendencë për të ndihmuar të stimuluar qarkullimin dhe duke mbështetur eliminimin e toksinave dhe mbeturinave nga trupi. Për më tepër FIR ka qenë lidhur me proceset e tjera rigjeneruese në trup.

Reflexology Lindore është i bazuar në parimin se trajtimin pika specifike refleks në trup mund të ketë një efekt pozitiv në pjesë të tjera të trupit dhe në shëndetin e përgjithshëm. Një nga qendrat kryesore nervore për reflexology është tabanët e këmbëve. Duke stimuluar thembra të këmbëve, Detox Patch ka për qëllim për të ndihmuar mbështetjen detoksifikimin dhe vetë-shëruese natyrore aftësinë e trupit sipas parimeve të reflexology.

Directions: Me ndihmën e ngjitës, zbatohen për thembra të dy këmbët për një periudhë të vazhdueshme 8 orëshe. Ajo është ideale për të aplikuar para gjumit.
Back to content