Digest Ease - CaliVita

Go to content

Digest Ease

Digest Ease
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë me ushqim.

Përbërësit
100mg Digezyme enzimë këpurdhore
600N.I. Veprimi Proteolytic, më së paku
2400N.I. a-Amylase, më së paku
50N.I. Amylomaltose, më së paku
100N.I. Veprimi Lipolytic, më së paku
25N.I. Veprimi Cellulolytic, më së paku
400N.I. Veprimi Laktozë, më së paku
Në mbështetje të sistemit digjestiv

Shprehitë e këqija në të ngrënë, ushqimi jo adekuat, stresi, elementet artificiale në ushqim, gjitha këto mund të jenë ngarkesë për sistemin digjestiv. Agjentët aktiv në produktin Digest Ease janë enzime natyrale digjestive të cilat ndihmojnë në dekompozimin dhe absorbimin e materieve ushqyese. Enzimat digjestive nuk janë të dobishme vetëm pas një darke luksoze apo ushqimeve të rënda! Këto mund të luajnë rol në trajtimin e problemeve të caktuara në lidhje me tretjen, si dhe në reduktimin e simptomave të fryrjes lidhur me ushqimin e pasur me fibra.

Kujt i rekomandohet?
-          atyre që dëshirojnë ta mbështetin sistemin e tyre digjestiv në mënyrë të duhur;
-          në rast të konsumimit të shpeshtë të ushqimit që shkakton fryrje, apo problemeve me fryrje;
-          në rast të problemeve me tretje.

A e dini se?
A e keni ditur se ngrohja dhe konservimi i ushqimeve jo vetëm që redukton përmbajtjen e vitaminave dhe mineraleve në ushqim, por edhe shumë enzime shkatërrohen njëkohësisht?
Përmbledhje:
Agjentët aktivë të Digest lehtësi janë enzimat natyrore ndihmon tretjen e ushqimit, e cila ndihmon ushqyesve të përdorimit. Ata mund të jetë një ndihmë e madhe në tretje të ushqimit me prejardhje bimore (sidomos për vegjetarianët), në probleme të caktuara të tretjes, si edhe në rastet e një lloj të pazakontë të dietë.

"Ju jeni ajo që ju hani" - shkon duke thënë, por kjo deklaratë duhet të jenë të kualifikuar. Një i ekuilibruar, dietë ushqyese është e rëndësishme, por tretje e duhur është gjithashtu me rëndësi jetike për të siguruar shfrytëzimin efikas të të gjitha ushqyesve. Në fast-paced, bota moderne e sotme ka shumë faktorë që mund të ndikojnë, barrë ose edhe të dëmtojnë tretje të shëndetshme. Këta faktorë mund të përfshijnë aditivëve të ushqimit dhe papastërtitë, rritje e konsumit të ushqimeve të përpunuara dhe të shpejtë, zakonet e varfër ose imbalanced diete apo personale, stresit mendor dhe fizik, ndotja dhe ndryshimet në metabolizmin e shkaktuar nga plakjes.

Pas marrjes së ushqimit, një trup të shëndetshëm menjëherë fillon zbërthimin e ushqyesve që do të përdoren. Karbohidratet, proteina tretshëm dhe yndyrna prishen në grimcave elementare, të cilat nga ana tjetër mund të absorbohet dhe të përdorura me trupin tonë në një mënyrë të përsosur. Megjithatë kjo është një qasje mjaft optimist, si në nxiton botërore, efektet e sotme gjithnjë e më shumë që të pengojnë këtë proces themelor të mbizotërojë. Sigurisht ju keni ndjerë se si e rënduar e një yndyror, vakt i rëndë mund të jetë, pas një familje apo një darkë pune.

Zakone të këqija të hahet, dietë imbalanced në kohën dhe përbërja e vë një barrë shtesë mbi sistemin tonë të tretjes. Këto efekte mund të intensifikohen më tej nga faktorë të tjerë shqetësuese: stresi dhe foodingredients artificiale, që mund të bllokojnë normale zorrëve aktivitetit, tretje dhe thithjen e ushqyesve.

Enzimat janë elementet kryesore të tretjes që ndihmojnë prishen ushqim në ushqyesve që mund të shfrytëzohen nga ana e metabolizmit.

Digest Ease është një enzimë-kompleks me origjinë thjesht perimesh, e cila punon në kuadër të një spektri të gjerë (p.sh. në një alkaline dhe të mesme acid). Ne e rekomandojmë atë kryesisht për VEGJETARIANËT, si ajo e bën ushqimin me origjinë bimore plotësisht tretshëm. Sigurisht ajo gjithashtu mbështet tretje e prejardhje shtazore si. Me avancimin e moshës, efikasiteti i tretjes është reduktuar, megjithatë problemet e tretjes mund të zhvillohet jo vetëm në një moshë të moshuar, por mund të ndodhë si rezultat i talenteve kushtetuese në fazat e tjera të jetës si. Si tretje është i rregulluar nga enzimat, enzimat ndihmon tretjen e ushqimit prekje mund të marrin pjesë në parandalimin dhe zbutjen e çrregullimeve.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content