Figure Shaper - CaliVita

Go to content

Figure Shaper

Figure Shaper
60 kapsula

Dozimi:
1 kapsul në ditë

Përbërësit
300mg Pluhur Hoodia Gordonii
100mg Garcinia Cambogia (std. 50% HCA)
100mcg Krom
Formulë për humbjen e peshës – me Hoodia

A jeni duke luftuar në një betejë të pashpresë me kilogramët e tepërt, pasi që oreksi është më i fortë sesa vullneti juaj? Përbërës aktiv i produktit Figure Shaper, produkt që mbështet dietën tuaj për dobësim, është Hoodia, e cila shuan ndjenjën e urisë në tru dhe në këtë mënyrë lehtëson mbajtjen e dietës me energji të ulët. Ekstrakti nga çaji i gjelbër nxit metabolizmin, kromi organik redukton dëshirën për ëmbëlsira, kurse HCA e ekstraktuar nga bima Garcinia cambogia parandalon që ushqimet e konsumuara të transformohen në yndyra.

Kujt i rekomandohet?
-          personave që kërkojnë ndihmë natyrale për të mbajtur dietë për dobësim përkundër ushqimit, jetës së tyre të shëndoshë dhe aktive;
-          për ta nxitur metabolizmin;
-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, për ta lehtësuar këtë ndryshim.

A e dini se?
A e keni ditur se reduktimi i peshës për 5-10% mund ta ulë rrezikun nga sëmundjet?

Vërejtje!
Nuk rekomandohet për shtatzëna dhe nëna gji-dhënëse! Produkti nuk është zëvendësim për një dietë adekuate për humbje në peshë, aktivitete fizike apo për ndryshime të nevojshme në mënyrën e jetës! Për shkak të efekteve në reduktimin e oreksit, Hoodia gordonii nuk rekomandohet për personat që ballafaqohen me çrregullime në sjellje. Kontaktoni mjekun tuaj nëse ballafaqoheni me ndonjë gjendje gjatë aplikimit të produktit.

Burimi
*Hoddia është një bimë e ngjashme me kaktusin, e familjes së shkurreve, rritet në Afrikën e Jugut dhe Namibi.
Back to content