Garlic Caps - CaliVita

Go to content

Garlic Caps

Garlic Caps
100 kapsula të buta

Dozimi:
2-4 kapsula në ditë.

Përbërësit
350mg Vaj nga ekstrakti i hudhrës (500:1)
250mg Vaj nga ekstrakti i fletës së majdanozit (70:1)
Preparat hudhre

Efektet antibakteriale dhe antimikrobiale të hudhrës si dhe efektet e saja mbrojtëse për sistemin kardiovaskular mund t’i atribuohen elementit të dobishëm të sulfurit, i cili është përgjegjës edhe për aromën e saj karakteristike. Kjo bimë përmban më tepër se 200 lloje të substancave aktive biologjike, përfshirë vitaminat, aminoacidet dhe enzimat.

Kujt i rekomandohet?
-          për të reduktuar rrezikun e zhvillimit të arteriosklerozës dhe për të ndihmuar në normalizimin e shtypjes së gjakut;
-          për ta mbështetur terapinë për reduktimin e kolesterolit;
-          për ata që dëshirojnë ta kontrollojnë nivelin e yndyrës në gjak në mënyrë natyrale;
-          për shkak të efektit të saj antibiotik, në mënyrë të suksesshme mund të aplikohet në rastin e gripit apo kollitjes.

A e dini se?
A e keni ditur se në Gjermani kapsula e hudhrës është  pranuar si preparat për reduktimin e niveleve të kolesterolit?
Përmbledhje:
Hudhra është një nga erëza më të njohura, por pak njerëz e dinë se pavarësisht nga aromë e saj karakteristike, ajo gjithashtu ka shumë efekte të tjera të dobishme p.sh. të ndihmuar në ruajtjen e niveleve normale trygliceride gjak. Caps hudhër përmban përbërësit aktiv të hudhër dhe majdanoz. Këto barëra janë përdorur në mjekësinë efikase për disa qindra vjet.

Disa studime e kanë lidhur konsumimin zgjatur hudhër me shëndetin kardiovaskular. Konsumi duket për të ndikuar në mënyrë të favorshme nivelet e lipideve, kolesterolit dhe LDL kolesterolit në gjak. Hudhër më tepër, disa hulumtimi ka sugjeruar duket për të ndihmuar të reduktuar sasinë e kolesterolit që kacavirret në brendësi të mureve të enëve të gjakut. Një tjetër përbërës aktiv në hudhër, i quajtur allicin, ka ekspozuar antibiotik të fortë, antiseptik dhe pronat këpurdhëvrasës.

Caps hudhër është një kapsulë xhel cila kombinon hudhër me majdanoz. Përveç vitaminave të shumta dhe mineraleve që ai përmban, majdanoz ndihmon për të zbutur disa nga efektet e pakëndshme njerëzit zakonisht e lidhin me konsumin e hudhër të freskët, të tilla si erë dhe urth.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është vetëm për të rriturit, dhe nuk duhet të përdoret gjatë shtatzënisë ose pleqsh.
Nëse ju keni një gjendje kardiovaskulare apo të gjakut ose sëmundje, ose çdo lloj tjetër të gjendjes shëndetësore, ose janë duke marrë ilaçe, ose janë caktuar për çdo lloj operacioni ose procedure mjekësore, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të përdorni këtë produkt.
Pini shumë ujë ose lëng frutash, ndërsa duke përdorur këtë produkt.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content