Gummy kids - CaliVita

Go to content

Gummy kids

Gummy Kids
60 gummy tablets

Përbërësit
1000N.I. Vitaminë A
15mg Vitaminë C
300N.I. Vitaminë D3
9N.I. Vitaminë E
0.5mg Vitaminë B6
1.5mcg Vitaminë B12
38mcg Biotin
2.5mg Vitaminë B5
15mcg Jod
1.3mg Zink
100mcg Acidi folik

Dozimi:

1 ngjitës tabletë në ditë në mes 2-3 vjeç.
2 tableta gomuar përditë mbi 4 vite dhe për të rriturit.
multivitamin fundit i preferuar i fëmijëve


Përshkrimi:
Derisa në mars ne shpesh luftoj me borë, moti shpesh mund të ndryshojë papritmas dhe në prill ne e gjejmë veten në pranverë. Kjo tendencë për ndryshimet e papritur e motit paraqet kërkesa të mëdha në trupin tonë, veçanërisht në qoftë se ne të ndaluar vitaminë plotësim si përfundon dimrit. Një tjetër gjë për të kujtuar është se vitaminë përmbajtja e produkteve ushqimore është larg jo atë që përdoret për të dhe, çfarë është më e keqe, frutat dhe perimet ne vënë në tryezat tona të humbasin shumë nga përmbajtja e tyre ushqyese gjatë transportit, magazinimit dhe gatim.

Për fat të keq, tona të shpejtë-paced ndikimet e jetesës të dy tonat dhe shëndetin e fëmijëve tanë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme që ne të siguruar vitaminat e nevojshme, minerale dhe elementët gjurmë për zhvillimin e fëmijëve tanë, sepse nëse furnizimi i tyre është shumë i ulët për një periudhë të zgjatur, simptomat e vitaminës mangësi të përgjithshëm mund të lehtë të zhvilluar. Kjo do të bëjë fëmijë fatigable, ata mund të humbasin oreksin dhe përqendrimin e tyre dhe të kryejnë më pak mirë në shkollë, ndërsa ata mund të kontraktojë sëmundje më lehtë.

Health - me kënaqësi
Por çfarë ndodh nëse fëmijët tanë refuzojnë ushqim të shëndetshëm dhe madje edhe tableta i mërzitshëm dhe i keq-provë e vitaminë? Ne ishim të motivuar për të zgjidhur këtë problem kur kemi krijuar produktin tonë të fundit, multivitamin tonë ngjitës për fëmijët e quajtur Gummy Kids, të cilat mund të administrohet nga moshën dy vjeç. Ne jemi të sigurt që ju nuk do të duhet për të mikloj fëmijët tuaj në duke marrë vitamina por ata tani do të konsumojnë atë me kënaqësi dhe madje të kërkojë më shumë.

Ajo do të jetë e preferuar për fëmijë, "natyrisht"

Përse? Sepse ngjitës Kids është e gjallë dhe e shijshme dhe vitaminat chewable gomuar kanë qershie natyral, portokalli dhe kokrra të kuqe të përziera shije dhe janë në formën e dinosaurëve miniaturë. Natyrisht, ne kemi kushtuar vëmendje të veçantë për të siguruar që tableta tona gomuar nuk përmbajnë ngjyra artificiale ose flavorings dhe vetëm thesaret e "natyrës". Produkti ynë multivitamin siguron vitaminat, minerale dhe elementët gjurmë fëmijët kanë nevojë për zhvillimin e tyre të balancuar dhe kontribuon në rezistencën e tyre të duhur.

indikacionet:
Gummy Kids siguruar vitaminat e nevojshme, minerale dhe elementët gjurmë për zhvillimin e fëmijëve tanë

Blej Gummy Kids për fëmijët tuaj dhe mos harroni të shijoni atë vetë. Kjo nuk do të jetë e lehtë për të rezistuar.

KUJDES!
Produkti nuk zëvendëson një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. A nuk e tejkalojnë sasinë ditore e rekomanduar.
Keep it jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content