IntiMoments - CaliVita

Go to content

IntiMoments

Produktet e tjera
IntiMoments
Kozmetikë intime 135g

Përbërësit aktiv të IntiMoments kontribuojnë në mirëmbajtjen e shëndetit të vagjinës, si dhe sigurojnë një ndihmë të shkëlqyeshme për të pasur një jetë seksuale më të lumtur. Ekstrakti i shkurres Hippophae rhamnoides lehtëson krijimin e qelizave endotele. Aloe vera, eukalipti dhe kamomila, janë barishte që janë përdor me sukses shekuj me radhë, kurse efektet e tyre të dobishme janë të njohura në kozmetikën intime. Efekti i L-arginine, që stimulon qarkullimin e gjakut, e nxit ndjenjën e kënaqësisë seksuale.

Kujt i rekomandohet?
  • nëse aplikohet para/gjatë marrëdhënieve seksuale, preparati intensifikon valën e qarkullimit të gjakut në organe gjenitale, për më tepër preparati ofron edhe efekte lubrifikuese. Është i sigurt të përdoret edhe me prezervativ;
  • për ta plotësuar trajtimin e infeksioneve vagjinale;
  • për femrat që janë në periudhën e ndryshimit të moshës për të pakësuar simptomat e pakëndshme vagjinale të menopauzës;
  • në raste të tharjes vagjinale të shkaktuar nga sëmundjet seksuale;
  • nëse elasticiteti i vagjinës ndryshon (psh. pas lindjes së fëmijëve në mënyrë vagjinale*).

A e dini se?
A e keni ditur se ekstrakti i çajit të gjelbër në produktin IntiMoments ka efekt të shkëlqyeshëm për ta bërë lëkurën më të shëndoshë si plotësim ndaj efekteve të saja antioksidante?

Vërejtje!
Vetëm për përdorim të jashtëm! Nuk bën të aplikohet gjatë shtatzënisë, gji-dhënies dhe gjatë lindjes së fëmijës!
Back to content