Low Deuterium Oxy Crystal - CaliVita

Go to content

Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal
50 ml

Dozimi:
përziej 10 pika në 2.4 decilitra ujë, të pihet 3 herë në ditë.

Përbërësit
Ujë me përmbajtje të ulët dhe të pastër deuteriumi dhe ujë me përmbajtje të lartë të oksi
Ujë me përmbajtje të ulët deuteriumi

Low Deuterium Oxy Crystal® është një koncentrat uji me përmbajtje të ulët të deuteriumit, i pasur me oksigjen të stabilizuar, dhe magnetik i strukturuar. Uji i strukturuar magnetik mund të na ofroj ndihmë efikase në luftë kundër patogjeneve. Oksigjeni i stabilizuar ndihmon furnizimin e qelizave me oksigjen, kurse përmbajtja e ulët e deuteriumit në ujë mund ta ngadalësoj procesin e ndarjes së qelizave; në anën tjetër, ndarja e gabuar e qelizave njëkohësisht bëhet më pak e mundshme.

Kujt i rekomandohet?
-          atyre që jetojnë në një mjedis me ajër të ndotur, shpesh me mjegull, dhe me përmbajtje të ulët të oksigjenit;
-          atyre që kërkojnë imunitet efikas;
-          sportistët, për ta përmirësuar aktivitetin e tyre;
-          secilit për një humor të mirë dhe përforcim të përqendrimit.

A e dini se?
A e keni ditur se publikimet zyrtare ruse të specializuara mbi hulumtimet në hapësirë rekomandojnë aplikimin e ujit me përmbajtje të ulët deuteriumi gjatë udhëtimeve të gjata në gjithësi?
Përmbledhje:
Ujë dhe oksigjen janë thelbësore për jetën e njeriut. Rëndësia e tyre është e padiskutueshme; roli i tyre fiziologjik është shumë i shumëfishtë dhe për këtë arsye është e domosdoshme për të furnizuar trupin tonë me ta në sasi dhe cilësi të përshtatshme. Për shkak të ndotjes mjedisore ne kemi më pak dhe më pak të qartë ujë të pijshëm, ndërsa përmbajtja e oksigjenit të ajrit është vazhdimisht në rënie.

Si rezultat i humbjeve dhe ndotjes ne të gjithë dëshmitar në ditët e sotme, ujë i qartë është gjithnjë e më të pakta, deri në masën që është duke u bërë një nga substancat më të çmuar. Pa ujë ne nuk mund të mbijetojë për më shumë se 2-3 ditë. Shumica e trupit, cells- dhe trupit lymphs të njeriut përbëhet nga uji dhe humbje të 10-15% të rezervave tona ujore mund të jetë fatale.

Pothuajse gjysma e banorëve të botës jetojnë në qytete smoggy, në një mjedis të ulët të oksigjenit, ndërsa kërkesat e oksigjenit të trupit tonë nuk ndryshojnë. Me fjalë të tjera ne përdorim më të ulët të ajrit përmbajtjen e oksigjenit në mënyrë që të furnizimit trupin tonë me sasi të mjaftueshme të oksigjenit dhe kërkesa gjatë aktivitetit fizik rritet edhe më shumë. Oxygen, ashtu si uji, është me rëndësi jetike për ne. Oxygen ndihmon trupin për të rindërtuar dhe mirëmbajtur një sistem të fortë dhe të shëndoshë imun, dhe qelizat kanë nevojë për oksigjen dhe ushqyesve të rinovojë veten.

Low Deuteriumi Oxy Crystal ® është një magnetically strukturuar, deuterium ulët koncentrohen përmbajtja e ujit, pasuruar me oksigjen të stabilizuar. I rregulluar, ndërtimi i strukturuar i saj fizik mund të ndihmojë për të rritur energjinë dhe oksigjenit dhe nëpërmjet ndryshimeve strukturore të ujit që mund të gjenden në trup mund të kontribuojnë për harmoninë e proceseve fizike dhe kimike që ndodhin në trup.

Magnetically ujit strukturuar mund të ofrojnë ndihmë efektive në luftimin e patogjeneve dhe mund të forcuar sistemin imunitar. Nëpërmjet trajtimit magnetik të ujit pronat e dobishme mund të transferohen për të lëngjeve të tjera gjithashtu, nga të cilat ne mund të marrë të strukturuar, të lëngshme, shteti kristalizuar të ujit të gjetur në qelizat tona, e cila mund të ofrojë ndihmë në ruajtjen e shëndetit tonë.

Oksigjeni i stabilizuar rrit furnizimin me oksigjen të qelizave, nxit metabolizmin, mbush trupin me energji, nxit absorbimin dhe shfrytëzimin e vitamina, minerale, herbs dhe rritje të performancës atletike.
Përmbajtja e ulëta deuteriumit e ujit mund të ngadalësojnë proceset e ndarjes qelizore, me fjalë të tjera "plakjes" e trupit dhe në të njëjtën kohë mundësia e ndarjes qelizore të meta mund të jetë rënë. Konsumimi rutinë të ulët të ujit të përmbajtjes deuterium të energjizuar me oksigjen të stabilizuar mund të kontribuojnë në detoxification të trupit si.

CaliVita ® Low Deuteriumi Oxy Crystal ®, një magnetically strukturuar, deuterium ulët koncentrohen përmbajtja e ujit, pasuruar me oksigjen të stabilizuar ka efekte të dobishme në furnizimin me oksigjen të gjakut dhe qelizave, duke rritur performancën e trupit, duke siguruar një ndjenjë të këndshme dhe duke rritur aftësitë e përqendrimit .

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content