Natural HGH Support - CaliVita

Go to content

Natural HGH Support

Natural HGH Support
90 tableta

Dozimi:
3 tableta, dy herë në ditë në stomak të zbrazët, kurse një tabletë të aplikohet 1 orë para gjumit.

Natural HGH Support
përbërësit aktiv/tabletë:
L-argininë pyroglutamate 133,33 mg
L-ornitinë HCL 66,66 mg
L-lizinë HCL 100,00 mg
G-glutaminë 100,00 mg
L-glicinë 16,66 mg
GABA 33,33 mg
Vitaminë B6 2,00 mg
Vitaminë C 40,00 mg
Lecitinë 61,66 mg
Kromium 4 mcg
Vicia Faba Major 83,33 mg
Përforcues i rritjes natyrale

Prodhimi i hormonit të rritjes zvogëlohet rreth moshës 30 vjeçare; shumë njerëz tentojnë të zvogëlojnë efektet negative përmes dozimit artificial të hormoneve, por këto mund të kenë një varg pasojash të dëmshme. Produkti HGH Support NUK e përmban hormonin sintetik të rritjes; si zëvendësim, produkti stimulon sekrecionin e brendshëm përmes elementeve të saja natyrale. Hormoni i rritjes ka efekte të ndryshme pozitive: ndihmon në funksionimin e sistemit nervor; nxit djegien e yndyrës; ndihmon në funksionimin e lëkurës, kërceve dhe indeve lidhore; si dhe intensifikon sintezën e proteinave.

Kujt i rekomandohet?
-          atyre që merren rregullisht me aktivitete fizike;
-          sportistëve, për shkak të efekteve pozitive në ndërtimin e muskujve;
-          të moshuarve, për ta parandaluar degradimin e muskujve si pasojë e proceseve normale fiziologjike.

A e dini se?
A e keni ditur se rezultate të mira janë arritur tek pacientët e prekur nga goditja në tru përmes plotësimit direkt me hormone gjatë rehabilitimit në zhvillimin e forcës së muskujve dhe zvogëlimit të lodhjes?
Përmbledhje:
Pas moshës 30, prodhimi i hormonit të rritjes papritmas zvogëlohet, duke ndikuar në mënyrë të pafavorshme disa procese që ndodhin në trup. Muskujve në masë zvogëlon, aktivitet ul, etj E njëjta ndodh në rastin e stresit zgjat. Me Natural HGH Support ju mund të mbështesin natyrisht proceset e konsultimit pa ndërhyrë fuqishëm në funksionimin e trupit.

Sekretuar nga gjëndrra e hipofizës, Human Growth Hormone (HGH) konsiderohet "mjeshtër" hormon sepse ai rregullon gjëndra më e tjera, organet dhe funksionet metabolike në trup. Prova shkencore sugjeron se rënia progresive në prodhimin HGH, që fillon për shumicën e njerëzve në 30-tat, mund të jetë një nga shkaqet rrënjësore të përkeqësimit fizike dhe metabolike që vjen me plakjen. Studimet kanë treguar gjithashtu se efektet e plakjes mund të zbutet me ushtrimin ekzogjene HGH therapy.outdoors
Shumë njerëz të cilët do të donin të shikoni dhe të ndjehen të rinj, megjithatë, nuk e pëlqen idenë e marrjes së hormoneve sintetike. Për fat të mirë, ka disa natyrore, ushqim me bazë komponimeve që mund të ndihmojë të sigurojë mbështetje ushqyese për funksion të shëndetshme dhe të vazhdueshëm të sistemit endokrin.

Këto substanca përfshijnë derivatet amino acid GABA (acid gama-aminobutyric), dhe L-dopa (L-3,4-dihydroxyphenylalanine). Disa bishtajore janë të natyrshme të pasura me L-DAP, sidomos Fasule gjerë (Vicia Faba i madh). Amino acid L-Glutamine ka treguar për të ndihmuar mbështetjen e nivelet e HGH në trup. Si edhe, ajo është një prekursor tek acid glutamik, dhe trupi mund të kombinohen acid glutamik dhe vitaminë B6 te formuar GABA. Amino acidet L-ornitine, L-glicine, dhe L-arginine, ky i fundit veçanërisht kur kombinohet me L-lysine, ndihmuar sigurojë mbështetje ushqyese per nivele HGH.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt nuk është e rekomanduar për njerëzit nën 25, nënave shtatzëna ose pleqsh, pacientët diabetik apo njerëzit që vuajnë nga çdo lloj çrregullim hormonal apo gjendje.
Më mirë kur merret me stomak bosh.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
* The effect of recombinant human growth hormone therapy in patients with completed stroke: a pilot trial - Song J, et al, Ann Rehabil Med. 2012 Aug;36(4):447-57.
Back to content