Niacin X-treme - CaliVita

Go to content

Niacin X-treme

Niacin X-treme
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit:
250 mg Niacinë
AKTIVATOR
Niacin X-treme është një produkt me përmbajtje të lartë të vitaminës B3 natyrale, e cila ju ndihmon në zbutjen e lodhjes dhe kontribuon në funksionimin adekuat të sistemit nervor përmes mbështetjes së proceseve energjike dhe stimulimit të qarkullimit të gjakut.

KUJT I REKOMANDOHET?
Kujt i rekomandohet?
  • Atyre që kanë një jetë plot stres për ta ulur ankthin dhe lodhjen;
  • Në rast të kërkesave të mëdha mentale dhe fizike për t’i ngritur nivelet e energjisë dhe për ta përmirësuar përqendrimin;
  • Në moshë të shtyrë për t’i mbështetur aktivitetet e trurit në nivel të duhur dhe për ta ruajtur freskinë mendore;
  • Për ta mbështetur uljen e niveleve të kolesterolit;
  • Atyre që shpesh përjetojnë ftohtësi dhe vështirësi në ngrohjen e gjymtyrëve

A E DINI SE?
A e keni ditur se në bazë të testit tonë për identifikimin e mungesës së vitaminave më tepër se 70% e anëtarëve tanë ballafaqohen me lodhjen?

VËREJTJE!
Kujdes!
Kujdes: Mos e përdorni produktin në lukth të zbrazët. Mos e përdorni produktin nëse ballafaqoheni me ndonjërën nga këto rrethana: sëmundje të mëlçisë, sëmundje të veshkave, diabeti apo çrregullimi i metabolizmit të karbohidrateve, ulcerave gastrike apo duodenale, glaukoma, sulmi në zemër i ndodhur rishtas, përdorimi i medikamenteve për kontrollimin e presionit të lartë të gjakut, shtatzënia apo të ushqyerit me gji!

BURIMI
Burimet:
Niacin: chemical forms, bioavailability, and health effects – MacKay et al., Nutrition Reviews® Vol. 70(6):357–366; Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to niacin and energy-yielding metabolism (ID 43, 49, 54), function of the nervous system (ID 44, 53), maintenance of normal LDL-cholesterol, HDL-cholesterol and triglyceride concentrations (ID 46), European Food Safety Authority (EFSA), Parma, Italy, EFSA Journal 2009; 7(9):1224 Scientific Opinion on Dietary Reference Values for niacin - EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA), European Food Safety Authority (EFSA), Parma, Italy, EFSA Journal 2014;12(7):3759
Back to content