One Diet - CaliVita

Go to content

One Diet

One Diet pack
pack

Dozimi:

Përbërësit:
Pako one diet
Dieta 14 ditore ndiqet lehtë, është fleksibile, nuk ju lë të uritur, ju ofron sasi të duhura të karbohidrateve, proteinave dhe fibrave jo vetëm për dy javë, por edhe për një afat më të gjatë.

Çka përfshihet në pako të dietës?
 • 2 pako të Shake One (një me çokollatë e një me vanilje), të cilat zëvendësojnë një porcion ushqimor dhe garantojnë që mos të mendoni për ëmbëlsira.
 • 1 pako Burn One, e cila nxit metabolizmin tuaj dhe ju përgatit për ushtrime fizike.
 • 1 kuti Pure Inulin apo Nopalin (përzgjedhja juaj) e cila ju mbush dhe ju jep ndjenjën e ngopjes falë përmbajtjes së fibrave.
 • +1 përzierës si dhuratë, me ngjyrë rozë apo hiri, por nëse i blini dy ngjyrat, atëherë mund t’i kombinoni sipas dëshirës suaj.
 • +1 udhëzues për dietë e ushtrime si dhuratë, në të cilin përveç përshkrimit të dietës 14 ditore, ju do të gjeni edhe detaje se kur dhe çfarë duhet të hani nga ushqimet tuaja, planin e ushtrimeve, recetat, e për më tepër, në këtë libër ju mund edhe të mbani shënime mbi rezultatet tuaja gjatë dietës.

KUJT I REKOMANDOHET?
Kujt i rekomandohet?
 • Për personat që mbajnë dietë, si zëvendësim të ushqimit gjatë dietës për humbje në peshë;
 • Për gjithë ata që dëshirojnë t’i plotësojnë nevojat e tyre për ëmbëlsira, në një mënyrë të shëndetshme pa u ndier keq;
 • Para ushtrimeve fizike për të ofruar energji shtesë;
 • Pas ushtrimeve fizike për t’i çlodhur muskujt;
 • Për personat që dëshirojnë që t’i përshpejtojnë dhe nxitin proceset metabolike në organizëm;
 • Për personat që dëshirojnë ta ndryshojnë mënyrën e tyre të jetës në mënyrë të lehtë e efikase;
Back to content