PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE ALOE - Dyqane CaliVita International

Kërko
Go to content

Main menu:

PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE ALOE

Calivita OrganiCare Toothpaste Aloe
PASTAT PËR DHËMBË
Pastat tona organike për dhëmbë nuk përmbajnë fluor, nikel dhementoll, prandaj mund të përdoren edhe nga pacientët me trajtim homeopatik. Pastat e dhëmbëve i ofrojmë në variacionin aloe vera organike dhe argjila e bardhë për kujdes ditor të gojës për gjithë familjen

PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE ALOE (75 ml) - përmban aloe vera, mëllagë dhe eukalipt; ofron efekte freskuese dhe anti-inflamatore, pastron dhëmbët në mënyrë të butë dhe i qetësongingivat e inflamuara.
 
Copyright Dyqane CaliVita International 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu