PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE WHITE CLAY - CaliVita

Go to content

PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE WHITE CLAY

Produktet e tjera
OrganiCare KUJDESI PËR FLOKËT DHE TRUPIN
Calivita OrganiCare Toothpaste White Clay
PASTAT PËR DHËMBË
Pastat tona organike për dhëmbë nuk përmbajnë fluor, nikel dhementoll, prandaj mund të përdoren edhe nga pacientët me trajtim homeopatik. Pastat e dhëmbëve i ofrojmë në variacionin aloe vera organike dhe argjila e bardhë për kujdes ditor të gojës për gjithë familjen.

PASTË E DHËMBËVE ORGANICARE WHITE CLAY (75 ml) - është një pastë e dhëmbëve me argjilë të bardhë, limon dhe mëllagë, përmban efekte dezinfektuese dhe zbardhuese prandaj është një zgjidhje e përkryer nëse bukuria e dhëmbëve tuaj është e rëndësishme për ju, krahas pastrimit të tërësishëm të tyre.
Back to content