Polinesian Noni caps - CaliVita

Go to content

Polinesian Noni caps

Polinesian Noni Caps
90 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë në stomak të zbrazët.

Përbërësit
400mg Noni (Morinda citrifolia)
Preparat nga noni

Përveç lëngut Polinesian Noni, ju mund të përfitoni nga efektet e dobishme të nonit në formë të kapsulave. Secila kapsulë përmban 400 mg të përbërësve të vlefshëm aktiv. Elementet e veçanta të frutës noni ofrojnë ndihmë në ruajtjen apo regjenerimin e shëndetit, pavarësisht nëse është i nevojshëm si dëlirës apo ndonjë periudhë kur sistemi juaj imun ka nevojë për më tepër përkrahje.

Kujt i rekomandohet?
-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
-          për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;
-          për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;
-          për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se?
A e keni ditur se shëruesit polinezianë e kanë përdorur nonin për trajtimin e artritit, ngërçeve menstruale, infeksioneve dhe inflamacioneve tjera?
Përmbledhje:
Ka vende të largëta në Tokë, ku efektet hareshëm e qytetërimit kanë lënë vështirë se çdo gjurmë. Get balancuar me produkteve Noni CaliVita-së që janë nga Polinezi, ku vendasit janë ende më të ekspozuar në sjellje sipas qejfit të natyrës se sa qytetarët e shoqërive të mirë-krijuar.

Noni (Morinda Citrifolia) është një bimë me gjelbërim të përjetshëm unik autokton në Polinezi, Malajzi, Australi dhe Azinë Jug-Lindore. Ajo shkon në madhësi deri në një maksimum prej 10 metra, dhe mban një frut drejtkëndësh gjelbër që është jashtëzakonisht i pasur në micronutrients dobishme dhe phytochemicals.

Fruta Noni përmban 18 lloje të aminoacideve, duke përfshirë të gjitha të Aminos thelbësore, si dhe spektrin e plotë të vitaminave B. Ajo është gjithashtu e pasur është disa të shkëlqyera anti-oxidants të tilla si vitaminë C, beta-carotene, proanthocyanadin, dhe anthocyanadin. Ajo përmban disa minerale të rëndësishme duke përfshirë kalcium, magnez, kalium, hekur, mangan, dhe sodiumit. Noni është një burim i mirë i soluable pektin diete fibra, dhe përmban acid linoleik, një përfitim të Omega-6 acid yndyror.

Përveç nga të gjitha këto ushqyesve të dobishme, Noni gjithashtu përmban një molekulë të rëndësishëm të quajtur proxeronin. Mëlçisë përdor proxeronin të prodhon xeronin, një alkaloid i cili hulumtim sugjeron luan një rol në mbështetje të ndihmuar dhe për të ruajtur strukturat proteina të përfshira në proceset e ndryshme metabolike, duke përfshirë enzimat dhe hormonet. Trupi ynë merr një sasi të caktuar të proxeronin nëpërmjet një dietë normale, por Noni është jashtëzakonisht i pasur në të.

Si rreth 150 ushqyesve të ndryshme janë identifikuar në fruta Noni, ajo nuk është e vështirë për të parë pse Noni ka qenë një shtesë e tillë popullor dietetike.

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content