Pro-State Power - CaliVita

Go to content

Pro-State Power

Pro-State Power
60 tableta

Dozimi:
2 tableta në ditë.

Pro-State Power
Përbërësit aktiv/tabletë:
Ekstrakti nga fruti i pallmës në formë sharre 300 mg
(std. 45% EFA & sterols)
Ekstrakti nga gjethet thumbues të
hithërit 150 mg
Farët e linit 150 mg
Pallma shkurtabiqe Afrikane 60 mg
(std. 2,5% sterols)
Bioperina 1,0 mg
Zinku 15 mg
Selen 80 mcg
Likopeni 2,5 mg
Emri i ri: Pro-STPhttp://wsx5customurl.com[link:1]
[/link:1]

Për mbrojtje të prostatës

Zmadhimi beninj i prostatës mund të shkaktoj simptoma të pakëndshme (urinime të shpeshta gjatë natës, e më vonë edhe gjatë ditës) për meshkujt në moshë, por kjo mund të trajtohet në mënyrë efikase përmes preparateve natyrale. Ekstrakti nga saw palmetto (lloj palme) dhe hithra sezonale mund t’i zvogëlojnë simptomat e shkaktuara nga zmadhimi dhe inflamacioni i prostatës. Hithra është e njohur për efektet e saja diuretike dhe pastruese. Zinku dhe seleni jo vetëm që janë antioksidante të shkëlqyeshme, por ato mund të kontribuojnë në funksionimin e mirëfilltë të organeve gjenitale mashkullore.

Kujt i rekomandohet?
-          meshkujve që ballafaqohen me probleme të prostatës, në mënyrë që të zvogëlohen simptomat;
-          meshkujve mbi moshën 40 vjeçare për t’i parandaluar problemet me prostatë.

A e dini se?
A e keni ditur se zmadhimi i prostatës prek gjysmën e meshkujve të moshës 51-60 vjeç, si dhe 90% të atyre mbi moshën 80 vjeç?
Përmbledhje:
Pro-shtet Power është një formulë veçanërisht komplikuar për meshkujt lartë. Përbërësit e saj natyrore mund të mbështesin funksionimin e shëndoshë të trupit të tyre, p.sh. kryesor palmetto saj komponent pa, ndihmon në ruajtjen e funksionimin e shëndoshë të prostatës.

Prostatës është një gjëndër gështenjë-sized i vendosur në mes të qafës fshikëzës (uretrës) dhe rektumit. Ajo është gjetur vetëm në burrat, dhe kjo luan një rol thelbësor në funksion të duhur seksual, Në burra të moshuar, ndryshimet hormonale mund të shkaktojë kjo gjëndër të bëhet i zgjeruar (i njohur si hyperplasia mirë prostatës ose BPH). Një prostatës zgjeruar, duke shtypur kundër uretrës dhe fshikëzës, mund të rezultojë në siklet, ulur rrjedhjen e urinës, urinim më të shpeshta, si dhe probleme të tjera shëndetësore. Problemet e prostatës janë të përhapura mjaft në burra të moshuar, se ekzaminimet mjekësore prostatës rregullt janë të rekomanduara për të gjithë burrat nga mosha e mesme e tutje.
BPH është i lidhur zakonisht me ndryshimet në metabolizmin e hormoneve që rrit raportin e estrogjenit plazmës në testosterone, dhe shkakton akumulimin e dihydrotestosterone (DHT), një nga substancat megjithëse për të qenë përgjegjës për BPH. Studimet kanë treguar se ekstraktet nga fruti i pemës vogël palme, pa palmetto, mund të ketë një efekt frenues mbi konvertimin e testosterone të DHT, dhe gjithashtu pengojnë të dyja estrogjenit dhe androgen receptorët në qelizat, pa ndërhyrë me testosterone.

Hithër përmban disa flavanoids anti-inflamator, dhe, si një diuretik, ka treguar të jetë e dobishme në pastrimin e urinës nga trupi. Si edhe, hithër mund të ndihmojë të mbështesë hormon proteina të detyrueshme në gjak. Flaxseed është e pasur me antioksidantë, dhe acide omega-3 yndyrore, dhe ka treguar pronave anti-inflamator. Bioperin është një ekstrakt nga piper i zi, dhe studimet kanë treguar se në mënyrë të konsiderueshme rrit thithjen e trupit dhe shfrytëzimin e disa vitamina, minerale dhe agjentëve bimor. Si një antioxidant, Selen promovon mbrojtjen e qelizave kundër efekteve të dëmshme të caktuara radicals.Zinc lirë është një element kyç në funksionimin normal të organeve riprodhuese.

KUJDES!
Konsultohuni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është formuluar vetëm për burrat e rritur. Nuk rekomandohet për fëmijët, të miturit, apo gratë.
Ky produkt nuk ka për qëllim të trajtoj, kurë ose të ndikojë në ndonjë gjendje mjekësore. Nëse ju keni, ose mendoni se ju mund të keni probleme të prostatës, ose ndonjë lloj tjetër të gjendjes shëndetësore, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të marrë këtë produkt.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
* Prostate health: more than just prostate cancer,  Linthicum, MD, September 15, 2008, American Urological Association
Back to content