Smokerade - CaliVita

Go to content

Smokerade

Smokerade
90 tableta

Përdorimi:
1 x 3 tabletë gjatë ditës

Përbërësit aktiv në tabletë:
Speci kuq 300 mg
Ekstrakti i shegës 5 mg
(std. 40 ellagic acid)
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Zinku 5 mg
Seleni 20 mcg
Koenzima Q10 2,5 mg
Ekstrakt i çajit të gjelbër 5mg
(std. 20% polifenol)
Antioksidant për mushkëri të shëndosha

Smokerade është një produkt i cili përmban spec të kuq, të cilin e kemi plotësuar me vitamina dhe minerale, si dhe me efekte të dobishme të shegës, çajit të gjelbër dhe Q10. E ndihmon organizmin në betejat e përditshme kundër efekteve të dëmshme mjedisore apo kundër rrezikut të duhan pirjes aktive apo pasive.

Kujt i rekomandohet?
-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë, personave, trupi i të cilëve është mbushur me ndotje mjedisore, për t’i ndihmuar ata në mbrojtjen e qelizave dhe sistemit të tyre të frymëmarrjes;
-          secilit, për ta stimuluar metabolizmin, për të ndihmuar në pastrimin dhe largimin e substancave të dëmshme nga organizmi;
-          personave të cilët dëshirojnë që ta mbështetin funksionimin normal të sistemit të tyre kardiovaskular dhe stimulimin e qarkullimit të shëndoshë të gjakut;
-          atyre që dëshirojnë ta ngadalësojnë procesin e plakjes së qelizave të tyre.

A e dini se?
A e keni ditur se pirja e duhanit zvogëlon nivelet e disa vitaminave dhe antioksidanteve të rëndësishme dhe mbrojtëse të organizmit? Përveç kësaj, pirja e duhanit gjithashtu dëmton sistemin kardiovaskular dhe mushkëritë, kurse në gjak redukton nivelet e oksigjenit i cili është i nevojshëm për funksionimin e shëndoshë të qelizave.
Përmbledhje:
Smokerade është një formulë shquar antioxidant, e cila mbështet trupin tonë në luftën kundër qeliza efektet e proceseve oksidativ rezultojnë nga pirja e duhanit destructing. Për shkak të efekteve të dobishme të përbërësve të saj komplekse rekomandohet në mënyrë të barabartë për smokersl aktive dhe pasive. Për shkak të efektit të saj të jashtëzakonshëm antioxidant, ajo mund të përdoret nga pinë duhan shumë.

Nëse pini duhan, ju me siguri e dini se do të ishte mirë që të heqë dorë prej saj, pasi kjo është mënyra më e mirë për të qëndruar të shëndetshëm. Por a jeni me të vërtetë të vetëdijshëm për efektet e dëmshme të pirjes së duhanit dhe të faktit se pirja pasive e duhanit është vetëm e rrezikshme?

Përveç efekteve të njohura kancerogjene të disa komponimeve të tymit të duhanit, pirja e duhanit ka efekte të tjera të dëmshme për shëndetin. Monoksidi i karbonit në tym lidhet për hemoglobinë reduktuar aftësinë e gjakut për të kryer oksigjen. Si edhe, ajo dëmton ose shkatërron shumë prej substancave natyrore antioxidant gjetur në ushqimin tonë, duke e bërë qelizat e trupit më të ndjeshëm ndaj dëmtimit oksidativ të shkaktuar nga radikalet e lira. Teoria shkencore pretendon se dëmi i shkaktuar nga radikalet e lira, është një nga shkaqet rrënjësore të plakjes dhe probleme të caktuara shëndetësore. Për këtë arsye, plotësim me antioksidantë mund të jetë veçanërisht e dobishme për duhanpirësit.

CaliVita® Smokerade është një kompleks antioxidant i shquar, cilësi të lartë, formuluar posaçërisht për të ndihmuar të siguruar mbështetje optimale ushqyese për duhanpirësit, dhe ata që mund të jenë të ekspozuar ndaj dorës së dytë ose tymit të tërthortë. Përbërësit aktiv në Smokerade përfshijnë disa nga antioksidantë më efektive të njohura, të tilla si çaj jeshil, coenzyme Q10, vitaminë C, vitaminë E, zink, selen, dhe acid ellagic, një antioxidant polyphenol gjetur në shumë fruta dhe perime. Ky ekip i fuqishëm i antioksidantë janë të destinuara që të punojnë synergistically, për të siguruar mbrojtje optimale kundër dëmtimit të qelizave dhe indeve të shkaktuara nga radikalet e lira. Edhe pse ajo është formuluar për duhanpirësit, ky produkt mund të përdoret nga kushdo që dëshiron të shtoj më shumë antioksidantë në dietën e tyre.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content